2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب این پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از خودم که میدونم تنها چیزی که برام مهم نیس پوله

میدونی دلسوزم بود..قبل عید ۴ تومن بهم داد..‌ماشینشم درست کرد ک وسط راه نمونه بینمون ۲۰۰۰ کیلومتره و خرجش بالا شد...مجبور شد یه اتاق ساده رو اجاره کنه..حالا نمیدونم اینکه دو شبانه روژ حتی یه بار عم پلو و غذای درست حسابی نگرفت بخاطر این بود من مریضم یا خودش خسیسه یا دستش تنگه...

ببین همین ک رابطه تو یک سال نخواسته ازت،همین ک ب قولش عمل کرده،همین ک ازت مراقبت کرده،همین ک پول دست ...

یعنی دستش باز شع برام بهتر خرج میکنه؟آخه یه اتاق ساده و خشک خالی گرفت کلی خورد توی ذوقم..ازون طرف مریض بودم من ک نمیتونستم چیری بخورم ولی جتی نگفت میوه بخرم 

میدونی دلسوزم بود..قبل عید ۴ تومن بهم داد..‌ماشینشم درست کرد ک وسط راه نمونه بینمون ۲۰۰۰ کیلومتره و ...

نه واقعن دوستت داره عاشقه این جوری درباره ش فکر نکن گناه داره خسیس هم حتی اگه میبود ۴ تومن بهت نمیداد

این که دستش خالیه درست میشه حتمن طفلی بچه پولدار که نیس و از صفر شروع کردنم زمان نیاز داره تا خودشو جمع و جور کنه

نه واقعن دوستت داره عاشقه این جوری درباره ش فکر نکن گناه داره خسیس هم حتی اگه میبود ۴ تومن بهت نمیدا ...

نه این یکسال مرتب بهم پول داده..فقظ یه سوال..دوشب کنار هم بودیم ولی اصلا تح .ریک نشد یعنی وجودشو جس نکردم...یعنی براش جذاب نبودم؟یا چون قول داده بود

نه این یکسال مرتب بهم پول داده..فقظ یه سوال..دوشب کنار هم بودیم ولی اصلا تح .ریک نشد یعنی وجودشو جس ...

واقعن پس عشقش واقعیه واقعیه چون عشق و حوس متضاد همن و کسی که عشقش حقیقی باشه تحریک نمیشه

حتی کنارم می‌خوابید حس نمیکردم چیزشو😐😐یعنی کلا می.ل نداشته؟داستان چیه

شک نکن  دوست داره.. فعال هست فقط غیرت و شعور داره

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا