2777
2789
عنوان

دختری که....

292 بازدید | 18 پست

نظرتون در مورد دختری که وقتی بیرون میره آرایش نمیکنه چیه؟ 

استایلش خیلی به روز و شیکه،به خودش میرسه امااا اصلااا دوس نداره آرایش کنه،آخه تفکرش اینه که فکر میکنه اگر آرایش کنه انگار از فیس خودش راضی نیست و ب منزله تغییر دادنشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی ب تیپ و استایلم میرسم ولی اصلا آرایش نمیکنم چون بنظرم بدون آرایش از خیلی از آرایش دارها خوشکلترم😅

درواقع نیازی ب آرایش کردن نمیبینم و حس میکنم با آرایش اون زیبایی طبیعی خودمو میپوشونم 

در کل بدون آرایش خیلی حس خوبی دارم

منم خیلی ب تیپ و استایلم میرسم ولی اصلا آرایش نمیکنم چون بنظرم بدون آرایش از خیلی از آرایش دارها خوش ...

دقیقاااااااا منم،ولی خب بعضی وقتا برای عروسی چیزی مجبور میشم

وقتی توی بیرون رفتن روزمره آرایش نمیکنم و کسی دبیلشو ازم میپرسه و میگم میگن عجب و چه چیزاااا😐

منم همینطورم تو عمرم کرم پودر نزدم صورتم

همیشه میرم دکتر پوست تا صورتمو سالم نگه دارم

دیگه نیازی به آرایش ندارم

اینطوری خودمو خیلی دوست دارم

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

دقیقاااااااا منم،ولی خب بعضی وقتا برای عروسی چیزی مجبور میشم وقتی توی بیرون رفتن روزمره آرایش نم ...

اتفاقا همین ایام دوتا مراسم عقد داشتیم اصلا هم آرایش نکردم و حس درخشیدن داشتم😅

وخب تاحالا پیش نیومده کسی بپرسه چرا آرایش نکردی

اخه ادم دیگ دراین حد؟😶

2790
2778
2791
2779
2792