2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی ممنون میشم

خوب‌ باهاش‌ برو‌ بیرون‌ ببین‌ خسیس‌ نیست‌.اهل‌ گردش‌ ومرام‌ گذاشتن‌ هست‌.ببین‌ اشتباه‌ میکنی‌ برخوردش  باهات‌ چطوره‌.ازت‌ درخواست‌ رابطه‌ جنسی‌ میکنه‌ یا‌ نه‌.قصدش‌ ازدواجه‌ یا‌سرگرمی یا‌ سواستفاده‌‌ و....

خوب‌ باهاش‌ برو‌ بیرون‌ ببین‌ خسیس‌ نیست‌.اهل‌ گردش‌ ومرام‌ گذاشتن‌ هست‌.ببین‌ اشتباه‌ میکنی‌ برخورد ...

یه نفر هس ۸۰ درصد من پیگیرشم تا اون ازش میپرسم میگه درگیرم دغدغه کار اینا دارم بیشتر من زنگ میزنم یا پیام میدم اون کمتر سراغمو می گیره زنگشم میزنم جوابمو میده و مکالمه طولانی داریم اما نمیدونم چرا من باید همیشه شروع کننده باشم انگار من بیشتر عاشقشم

💜🧡❤💛💖🖤💓

یه نفر هس ۸۰ درصد من پیگیرشم تا اون ازش میپرسم میگه درگیرم دغدغه کار اینا دارم بیشتر من زنگ میزنم یا ...

اون‌ ‌وقتی‌ میبینه‌ همیشه‌ شما‌ پیشقدم‌‌ میشی‌ دیگه‌ عادت‌ کرده‌ همیشه‌ شما‌ بهش‌پیام‌ بدی‌.پر‌ روش‌ کردی‌ .به‌ نظرم‌ داری‌ اشتباه‌ میکنی‌.

اره‌خوب‌.چیشد‌حتی‌ شبها‌ که‌ بیکاره‌ وخونس‌بهت‌ ‌ پیام‌ نمیده‌‌زنگ‌نمیزنه‌؟

گفتم بیشتر وقتا من پیامش میدم سرده یه کم زیادم قربون صدقه نمیره بیشتر من قربون صدقش رفتم

💜🧡❤💛💖🖤💓

گفتم بیشتر وقتا من پیامش میدم سرده یه کم زیادم قربون صدقه نمیره بیشتر من قربون صدقش رفتم

اگه‌اینطوره‌ مفت‌نمی‌ارزه‌.همسرخوبی‌ دراینده‌ برات‌ نمیشه‌.ادم‌سرد‌ ببخشی‌ مثل‌گاو‌میمونه‌.ولش‌کن‌ بره‌ سی‌ خودش‌.

اگه‌اینطوره‌ مفت‌نمی‌ارزه‌.همسرخوبی‌ دراینده‌ برات‌ نمیشه‌.ادم‌سرد‌ ببخشی‌ مثل‌گاو‌میمونه‌.ولش‌کن‌ ب ...

وقتیم میخام وات کنم گریه میکنه وقتیم هستم دلمو بدست نمیاره بعضی وقتا تشنه محبت میشم یا قربون صدقه اما زیاد نه .....بلد نیست یا مغروره یا عاشق نیس 

💜🧡❤💛💖🖤💓