2789
عنوان

با پسری که....

289 بازدید | 22 پست

قبلنا میگفت من دلم نمیاد با تو حرف نزنم و قهر بمونم طولانی و دلم طاقت نمیاره بهت پیام بدم ولی حالا دیشبش یه بحث خیلی خیلی خیلی کوچیک که اصلا اونقدر ب چشم نمیاد بینمون پیش اومده و ازون موقع نه پیامی نه خبری چیزی نگرفته چکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا شروع کننده نباشید؟همیشه مسائل اونطور که فکر میکنیم نیست شاید خدای نکرده اتفاقی براش افتاده

نه حالش خوبه اینو مطمئن هستم 

سری قبل هم بحمون شد با اینکه تقصیر اون بود من شروع کننده بودم

نه حالش خوبه اینو مطمئن هستم  سری قبل هم بحمون شد با اینکه تقصیر اون بود من شروع کننده بودم

ببینید  اشکال کار کجاست

به نظرم من جای شما بودم علت رو جویا میشدم بعد تصمیم میگرفتم

.

ببینید  اشکال کار کجاست به نظرم من جای شما بودم علت رو جویا میشدم بعد تصمیم میگرفتم

گفتم ی بحث خیلی کوچیک پیش اومده بود ولی گفتم دیکه اصلا جوری نبود که از سمت من و اون اینجوری شه 

ببینید  اشکال کار کجاست به نظرم من جای شما بودم علت رو جویا میشدم بعد تصمیم میگرفتم

میدونم الانم پیام بدم باید ناز بکشم ناز که بکشم اخلاقش جوریه ی مقدار روش تو روم از ی جهت باز میشه ک خوشم نمیاد 

گفتم ی بحث خیلی کوچیک پیش اومده بود ولی گفتم دیکه اصلا جوری نبود که از سمت من و اون اینجوری شه 

اگه قراره آقا پسره با هر بحث کوچیک ناراحت بشه و قهر کنه به نظرم در آینده به درد ازدواج نمیخوره

رابطه ایی که به ازدواج ختم نشه همون بهتر که ادامه پیدا نکنه

.

اگه قراره آقا پسره با هر بحث کوچیک ناراحت بشه و قهر کنه به نظرم در آینده به درد ازدواج نمیخوره رابط ...

ببینید من دیشب که باهاش چت کردم طبق تاپیکهای قبلیم که هست یه دختری اومده پی وی که خود پارتنرم گفت هر از چند گاهی پیداش میشه اومده ب پارتنرم گفته صدات آرام و اینا بیا باهم حرف بزنیم ک پارتنرم قبول نکرده دوباره دیشب پرسید از من که واقعا صدام ارومه؟ گفتم برای چی دوباره اون دختره اومده و میخوای باهاش حرف بزنی و اینا گفت نه گفتم آره آرومه 

بعد من دیشب جایی مهمون بودم حالم خوش نبود عادت داریم به هم همیشه موقع خداحافظی بگیم عاشقتم من نگفتم خرده گرفت چرا نگفتی گفتم من حالا نگفتم ولی سری های قبل من گفتم اول حالا الان تو بگو بعد نگفت و اف شد منم گفتم باشه نگو دلم و شکستی اومد توپید بهم گفت فلانی بسه اعصابم و خورد کردی گفتم باشه حرف نمیزنم من دیگه اونم گفت شب بخیر و تمام