2777
2789
عنوان

ریزش مو و ماینوکسیدیل

249 بازدید | 13 پست

خانما من چند وقته که شوهرم ماینوکسیدیل ۲ درصد میزد و ریزش موهاش خیلی کم شده بود . ولی الان که ماینوکسیدیل ۵ میزنه قشنگ ۳۰ درصد موهاش ریخته و روز به روز داره بیشتر میشه 

دلیلش چیه بنظرتون ؟ قطع کنه یا ادامه بده ؟ کدومش بهتره ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبی تاپیک زده بودی برای مثانه بیش فعال منم همین مشکل دارم حدود دوسال پیش تا حالا دستشویی رفتنم زیاد شد و حتی بعد دستشویی کردنم مثانه م منقبض هست احساس دستشویی دارم ازمایشم که داده بودم هم ادرار هم سونوگرافی مشکلی نبود هیچ عفونتی ولی مثانه م منقبضه همیشه‌.شما خوب شدی؟چیکار کردی؟فرصت کنم باید برم اوروژولیست یه قرص برای مثانه بیش فعال بده.

سلام خوبی تاپیک زده بودی برای مثانه بیش فعال منم همین مشکل دارم حدود دوسال پیش تا حالا دستشویی رفتنم ...

مرسی گلم . بله مثانه بیش فعال داشتم و دارم که الان تا حدود زیادی مشکلم حل شده . میدونی مشکل من بیشتر جنبه روانی داشت که سعی کردم اول اونا رو برطرف کنم 

ولی چیزی که خیلی تاثیر داشت گرم نگه داشتن پهلو و بستن با شال و کمربند و... اینا بود . اگه میتونی شبا قبل خواب از این روغن های گرم استفاده کن بزن زیر شکمت . ایشالا خوب میشی 

وای خوداع عاجز شدم از محلول ماینوکسیدیل و فیناستراید گرفته تا آمپول بیوتین بپانتن و مکمل های مو و شامپو و تونیک ضد ریزش مو ارثی و هورمونی، خوردن دمنوش گزنه، سبوس... و حتی زدن حنا و مورد و سدر و... ریزش موهام روزی 400تار مو هست از ترسم شونه نمیزنم دارم کچل میشم چیکار کنم 

بعضیا میگن ترتینوئین و ماینوکسیدیل و ترکیب کنی تاثیرش بیشتره کسی میدونه؟ 

راستی بعضی وقتا رنگ محلول ماینوکسیدیل زرد رنگه با این که تاریخ دارع چرا زدنش بدتر میشه ؟ 

ریزش مو علل زیادی داره.. گاهی ماینوکسیدیل تا مدتی کمک کننده است.. اما اگر سایر علل درمان نشه، مجددا ...

دکتر کمکم کن لطفا از خوردن فیناستراید و مکمل و دمنوش گیاهی تا زدن تونیک و ماینوکسیدیل همه کار کردم ریزش موی شدید روزی 400تار مو دارم از ترس شونه نمیزنم چیکار کنم؟ 

دکتر کمکم کن لطفا از خوردن فیناستراید و مکمل و دمنوش گیاهی تا زدن تونیک و ماینوکسیدیل همه کار کردم ر ...

عکس از قبل از ریزش مو، و الان.

جواب تمام آزمایشات یک سال گذشته

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو