2777
2789
عنوان

یه زن دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 32 پست
ساده نگذر و تندی هم نکن خودتو کنترل کن از راه محبت وارد شو قضیه رو بپرس

خب اخه تگه چیزی باشه که نمیاد بهم بگه که ولی خب از طرفی میگم شاید شوهرم خواسته به اون خانم کمک مالی کنه شاید تنگ دستن نمی دونم واقعا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی میدونه همسرتون متاهله آیا این دلیل کافی برای پیام ندادن نیست؟!

اخه شوهرم بهش پیام داده بود اونم جواب داده بود شایدم نمیدونه که شوهرم زن داره  نمیدونم واقعا به نظرت چطوری بیان کنم که درست باشه

اخه شوهرم بهش پیام داده بود اونم جواب داده بود شایدم نمیدونه که شوهرم زن داره  نمیدونم واقعا به ...

اول به همسرت بگو امیدوارم که تو زندگی باهام صادق باشی چون من همیشه باهات صادقم بعد هم بگو فکر نمیکنم اگه کل دنیارو بگردی بتونی کسی رو پیدا کنی که اندازه من دوست داشته باشه و تورو فقط برای خودت بخواد ولی اینو راجب خودم خیلی خوب میدونم به توام میگم که بدونی اگه اشتباهی ازت سر بزنه هیچوقت هیچی مثل قبل نمیشه اگه دلم ازت بشکنه هیچوقت جایگاه قبلیتو تو زندگیم نداری اگه هزاربار هم ببخشمت هیچوقت تورو اون آدم قبلی نمیبینم پس لطفا اگه چیزی هست سعی کن تمومش کنی و به زندگیمون برگردی ما قرار تا آخر عمر در کنار هم زندگی کنیم ولی اگه غیر این باشه تو مجبوری با آدمای دیگه نه آدم معینی کل زندگیتو سر کنی قطعا من خودم رو از سر راه پیدا نکردم که با اشتباهی که از طرف تو سر بزنه خودمو داغون کنم سعی کن با متانت کامل و آرامش و لبخند اینارو بگی بهش 

اول به همسرت بگو امیدوارم که تو زندگی باهام صادق باشی چون من همیشه باهات صادقم بعد هم بگو فکر نمیکنم ...

خیلی خوب گفتی فقط یه چیزی من قبلا اینو که بیا باهم صادق باشیم رو بهش گفتم اونم میگه ادما نمیتونن دروغ نگن هم من به تو دروغ گفتم هم تو به من و هیچ وقت بهت قول نمیدم که بتونم دروغ نگم اگرم بگم من چه دروغی گفتم میگه که فبلا بهم گفتی ولی الان یادم نیست ولی تو بهم دروغ گفتی پس انکار نکن 

خیلی خوب گفتی فقط یه چیزی من قبلا اینو که بیا باهم صادق باشیم رو بهش گفتم اونم میگه ادما نمیتونن درو ...

دیر پیامتو دیدم عزیزم ببخشید بگو دروغ گفتن من قطعا دروغی نبوده که تو و زندگیمون رو تحت تاثیر قرار بده مثل حرف خودت که گفتی کسی نمیتونه دروغ نگه بهش بگو من در ارتباط با توام و از تو تاثیر میپذیرم منتها من منظورم تنها دروغ گفتن نیست بهش بگو من نگفتن رو هم دروغ میدونم اگه کاری یا اشتباهی کنی که جریان زندگیمون رو به تداخل بندازه و تو با نگفتنش فکر کنی دروغی نمیگی اینم بهش بگو هیچ آدمی ارزش اینو نداره که زندگیت و وقف اون کنی بهش بگو تو اگه خیانت کنی خودت رو نابود کردی و تو منو از دست میدی و بهش بگو من هیچوقت برای آدم خیانتکار گریه نمیکنم بلکه بیشتر دلم براش میسوزه چون اونو خدا زده 

به نظر من صبر کن زود تصمیم  نگیر فقط حواست جمع باشه و ارتباطاتش زیر نظر بگیر اگه چیزی باشه مخفی ...

ببخشید ولی پیامتو دیر دیدم من بهش گفتم اونم گفت که اون خانمه خانم خوبیه و اهل این کارا نیست به نظرت به خانمه زنگ بزنم؟؟ نمیدونم چیکار کنم حرفشو باور کنم یا نه بهش گفتم چرا به شوهرش پیام نمیدی میگه چون خانمرو بیشتر میشناسم و اینکه شماره شوهره هم بود تو گوشیش 

دیر پیامتو دیدم عزیزم ببخشید بگو دروغ گفتن من قطعا دروغی نبوده که تو و زندگیمون رو تحت تاثیر قرار بد ...

نمیدونم بعضی وقتا فکر میکنم شاید من زیادی حساسم ولی خب کاراش هم مشکوکه به نظرت من شکاکم یا کارای اون مشکوکه؟

ببخشید  من پیامتو حالا دیدم . نگاه اگه مشکوک باشی ضرر نمیکنی در حقیقت  حواست به زندگیت هست کسی جات  پر نکنه خب البته کار اون مشکوکه . اگه حواسمون جمع نباشه میان تو زندگیمون

به عنوان یک ناشناس بهش زنگ بزن ببین اصلا جوان هست  ؟ 

بعد بگو تا راهنماییت بکنم  گلم 

خب شکر خدا که خیلی جوان نیس خیالت  راحت تر  باشه ولی از دور و نزدیک حواست به همه چیز باشه .هر حرکت غیر نرمالی رو بهش مشکوک باش  ویگیرش باش بدون اینکه اون اصلا  بفهمه یادت باشه نباید شوهرت رو هوشیار کنی مگرنه کارهایش رو ازت مخفی میکنه 

اخه شوهرم بهش پیام داده بود اونم جواب داده بود شایدم نمیدونه که شوهرم زن داره  نمیدونم واقعا به ...

خخخخ تو چقد ذهنت سالم و خوبه 

اصلا خودتو قانع نکن و پیگیر جدی باش بنظرم ادم‌متاهل حتی سلام یه نامحرمو نباید جواب بده چون میشه عادت و‌وابستگی و زنا هم راحت میتونن دلبری کنن و مردها عاشق اینن بشن رابین هود زندگی یک زن ضعیف