2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون موندم چجوری پاک کنم

زیر سه دیقه پاک میشه فقط

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

سلام ، میدونید بهترین کار چیه؟

.

.

.

عکس رو توی یک سایت اپلود عکس که ثبت نام کردین بذارین ، بعد لینک اون عکس رو اینجا بذارین ، کارتون با عکس که تموم شد ، از توی اون سایت اون عکس رو بردارین و پاکش کنید ، اینطوری اون لینک توی سایت بلامصرف میشه./ ولی گذاشتن عکس مصیبت های زیادی داره که یکیش میتونه لورفتن لوکیشن موقعیت عکس باشه.

.

.

.

سال خوبی براتون ارزو میکنم  

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
یعنی عکس رو گذاشنم یک سه نقطه زیر عکس هست بزنم  از اونجا انتخاب کنم پاک میشه؟

اره همین پستی که گذاشتی رو سه نقطه شو بزن گزینه حذف داره 

ولی زیر سه دقیقه

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

سلام ، میدونید بهترین کار چیه؟ . . . عکس رو توی یک سایت اپلود عکس که ثبت نام کردین بذارین ، بعد ...

آها خیلی ممنونم که وقت گذاشنید متاسفانه جایی ثبت نام نکردم🥲

میخواستم عکس اتاقم رو بزارم یک سوالی بپرسم از بقیه

ممنونم که راهنمایی کردید😊

آها خیلی ممنونم که وقت گذاشنید متاسفانه جایی ثبت نام نکردم🥲 میخواستم عکس اتاقم رو بزارم یک سوالی ب ...

کاربرا توی سایت uupload عکس و ویدیو میذارن

ولی شما حتما ثبت نام کنید که بتونید کارهایی که گفتم رو انجام بدین تا دسترسی به فایلهای اپلود شده تون داشته باشین

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا