2777
2789
عنوان

گل کشیدن و انصراف از دندون پزشکی

473 بازدید | 17 پست

چند روز پیش با یکی از دوستام صحبت می کردم ، گفتم ایشاا... کی فارغ التحصیل میشی 

گفت انصراف دادم ، فکر کردم شوخی می کنه ، باورم نمیشد چون خیلی درس می خوند و خیلی ذوق و شوق همیشه داشت ، کلی لوازم تحریر رنگارنگ داشت و عکس از کتاب هاش میفرستاد با ماژیک های رنگارنگ خط می کشید ، برای اینکه مستقیم تخصص بخونه همون دوران کلی درس می خوند که رزیدنتی هم سریع قبول بشه ،یکی از دوستاش گولش میزنه و میگه گل بکش تا بتونی زیاد درس بخونی ، فکر کنید میگفت اولش خوب بود و بعدش دیگه درس نمی تونستم بخونم و اعتبار و آبرومم از دست دادم و مجبور شدم انصراف بدم ، دیدم روحیش داغون هست دیگه نمی خواستم سرزنشش کنم ، خودم که تو شوک رفتم ، جایی که برای ترک اعتیاد میرفتم مدارکشو نشونم داد ، فقط بهش گفتم امیدوارم خوب بشی و موفق باشی🥺😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقشه

کسی که با این همه آموزش درباره مواد مخدر باز هم بره سمتش مشکل داره این همه گفتند به بهونه درس قرص مصرف نکنید سیگار و ریتالین مصرف نکنید وقتی اهمیت نمیده حقشه

منمیفهممش منم میخواستم انصراف بزنم  الان مرخصی گرفتم این ترمو

برادر من چه خبره ، در حد پاس کردن بخونید ، چرا اینقدر سخت می گیرید، انصراف نده حیفه ، من برای دوستم خیلی ناراحت شدم 

خب حالا چرا انصراف داده؟ مرخصی میگرفت تا ترک میکرد

عزیزم نتونسته تصمیم عاقلانه بگیره ، داغون شده بوده ، فکر کن کسی که معتاد شده و خمار باشه بخواد درس هاشم بهش فشار بیاره

برادر من چه خبره ، در حد پاس کردن بخونید ، چرا اینقدر سخت می گیرید، انصراف نده حیفه ، من برای دوستم ...

گفتنش راحته 

حرف زدن راحته

ولی ایشالا تو شرایطش قرار بگیری تا بفهمی

کاربر آقا هستم