2777
2789
عنوان

مذهبیا...

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 29 پست
منم تصمیم گرفتم از امسال شروع کنم...🥲

خیلیم خوب

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

میشه انگارکه داریدباهاشون حرف می زنید تایپ کنید،ببینم چطوری؟ به نظرتوت کدومشون بهترجواب میدن؟

من یه کانال توی ایتا تشکیل دادم با امام زمان حرف میزنم 

حرفای معمولی وساده 

آقا دورت بگردم وفدات بشم و... 

آقا اینجا دستمو بگیر و... 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه یه گروهی چیزی بزنید باهم پیش بریم؟ منم نوجوانم یه جورایی اما هی اراده میکنم بعد یه مدتی یادم م ...

درخواست دوستی بده عزیزم 

با گروه موافق نیستم

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

❤ ارسال شد؟

🔰 سوپرایز روز قیامت!

🔻چرا آدم‌های به ظاهر خوب در روز قیامت جایگاه بد پیدا می‌کنند؟!

🔻به همین دلیل نمی‌توانیم کسی را در دنیا قضاوت کنیم!

🔹@IslamLifeStyles

تو همین کانال برو کلیپی که اینو زیرش نوشته ببین

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

میشه انگارکه داریدباهاشون حرف می زنید تایپ کنید،ببینم چطوری؟ به نظرتوت کدومشون بهترجواب میدن؟

مثلا یاحضرت زهرا میشه بخاطر فلان قضیه کمکم کنی شمای که همیشه دستمو گرفتی و کمک کردی و...

عزیزم همشون بهترین هستن و جزادم های پاک و معصوم.درخونه هرکدوم بری دست خالی برنمیگردی🤍

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

عزیزم آفرین به تو که داری تلاش میکنی برای بهتر شدن خدا فرموده صدبار اگر توبه شکستی باز آ ،اگر توی ترک گناهی بوده و مجدد اتفاق افتاد ناامید نشو از رحمت خدا ،خدا تلاش تو رو میبینه ،اگر حس کردی کاره بیهوده ای داری میکنی وخواستی دور شی از ترک گناه ها لعنت به شیطون بفرست چون داره وسوسه ات میکنه استغفار زیاد انجام بده بگو استفرالله ربی و اتوب الیه 

با قرآن  بیشتر مانوس باش اگه میتونی کلاسهای تفسیر قرآن  برو از اول شروع کن یعنی عشق میکنی خیلی زیباست وقتی جلو میری انگار قرآن  همین الان نازل شده قرآن  برنامه زندگیمون هست از اول تا آخر 

راستی دوستان 

این چند کار هم عاااالیه 

۱. نماز استغاثه حضرت زهرا سلام الله علیها

۲.تهیه حرز امام جواد علیه السلام

۳. حرز امام علی رو هم دستور العملش رو داخل گوگل بزنید و خودتون درست کنید 

۴. به حضور شیاطین و انرژی ها باور داشته باشید و جدی بگیرید ...

۵. از قرآن هم که نگم براتون ، بهترین درمانگره 🌹🥺💙

۶. اذکار رو هم فراموش نکنید مثلا برای هر کارتون یک ذکری داشته باشید 

مثلا بلند شدن با یا الله 

یا آب خوردن با یا اباعبدالله الحسین

وارد شدن به جایی حتی اگر کسی نبود با السلام علیکم و رحمه‌الله 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

موفق باشی انشالله💗💗

ببین زیاراتی هم که با امام زمان صحبت میکنیم رو بخونی، دیدت رو نسبت به امام درستتر می‌کنه و یاد میده چطور صحبت کنیم

زیارت آل یس، دعای ندبه ، نماز استغاثه به امام زمان، دعای عهد....

زیارت جامعه هم برای همه ائمه

دعای ابو حمزه و ... هم خیلی قشنگه

میتونی ترجمه ها رو بخونی 

یه استغفار طولانی هفتاد بندی هم از حضرت علی هست که خوندنش خیلی کمک می‌کنه بهت 

چی بهشون میگید؟ من بابانوانگارراحتترم ولی میگن امام زمان خیلی خوبه

حدیث کسا میخونم و نذر نمک

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

سلام عزیزم ببخشید اینجا پیام میدم من تاپیک اخریتو خوندم ومی۸وام راهکاربگم برای سوالت: گلم منم مثل شما بودم، وخیلی از این اتفاق ناراحت بودم بعد سرهرنمازم و هرجایی که دعا مستجاب میشد مثل شبای قدر.بعدنماز و... دعامیکردم خدایا محبت اهلبیت و دردلم جاری کن وخداروشکر خیلی بهتر شدم . من خیلییییی دعا کردم تا خدابهم لطف کرد والان بهتر از گذشته هستم نکته دوم اینکه یکم اطلاعاتتو درمورد اهلبیت ببربالا مثلا کتاب بخون درموردشون و حتی روزه گوش کن تا بیشتر باهاشون اشنا بشی موفق باشی عزیزم

بازم ببخشید اینجا پیام دادم😘

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

سلام عزیزم ببخشید اینجا پیام میدم من تاپیک اخریتو خوندم ومی۸وام راهکاربگم برای سوالت: گلم منم مثل شم ...

ممنون،نه اتفاقاخیلی راهنمایی خوبی بود🙂

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

ممنون،نه اتفاقاخیلی راهنمایی خوبی بود🙂

😘😘

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️