2777
2789
عنوان

مذهبیا...

291 بازدید | 29 پست

سلام من یک دخترنوجوونم حدودا ازنیمه دوم سال پیش شروع کردن به ترک گناه‌....

قضای نمازوترک کردم...

حدوداازماههای بعد دنبال ترک دروغ گفتن رفتم....

هنوزم که هنوزه نتونستم کامل ترکش کنم😔

هی وقتی ناامیدمیشم میگم ولش دوباره می‌گم نه بایدترک کنم....

اونایی که گناهی ترک کردید،کمک کنید..

چیکارکنم سمتش کشیده نشم

دروغام درحدشوخی...ایناست

اگه ذکری می شناسید بگید🙂

واینکه آیاازاماماکمک خواستید،کدومشون؟

چطوری درخواست می کنید؟

ممنون

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

ازحضرت زهرا،حضرت ابلفضل عباس

امام زمان و مادرشون و ام‌البنین

خیلی ساده و خودمونی باهاشون حرف میزنم چندباری هم حجات دادن🌱

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کلیپ هست ننمیدونم چجوری بذارم ببینی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ازحضرت زهرا،حضرت ابلفضل عباس امام زمان و مادرشون و ام‌البنین خیلی ساده و خودمونی باهاشون حرف میزنم ...

میشه انگارکه داریدباهاشون حرف می زنید تایپ کنید،ببینم چطوری؟

به نظرتوت کدومشون بهترجواب میدن؟

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

یه کلیپ هست ننمیدونم چجوری بذارم ببینی

پیام رسان دیگه ای دارید؟😓

حضرت فاطمه

چی بهشون میگید؟

من بابانوانگارراحتترم ولی میگن امام زمان خیلی خوبه

سلام عزیزم

اول از این که بهتون تبریک میگم ، در راهی قدم گذاشتید که الان خیلی ها در قبر فریاد میزنند که ای کاش قبر شکافته بشه و هم مسیر شما بشیم.

دوم اینکه حتما لیست گناهان کبیره و عذاب هاش بنویسید 

مثلا دروغ گناه کبیره هست...😪

سوم اینکه تا میتونید ذکر استغفار رو بگید 

و این ذکر که معجزه می کنه 

یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی

چهارم اینکه عزیزم خیلی به یاد قیامت باش ، به قول استاد ما ابد در پیش داریم...💐

پنجم اینکه یه درخواست دوستی بهم بدید من هم مثل شما نوجوان هستم ، بیاید با هم به اوج برسیم

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

امام زمان 

چطوری بهشون متوسل میشید؟چی میگید؟جوواب میدن

انگارک سرشون شلوغه جواب مانمیدن

پیام رسان دیگه ای دارید؟😓

ایتا

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام عزیزم اول از این که بهتون تبریک میگم ، در راهی قدم گذاشتید که الان خیلی ها در قبر فریاد میزنند ...

ارسال شد؟

سلام عزیزم اول از این که بهتون تبریک میگم ، در راهی قدم گذاشتید که الان خیلی ها در قبر فریاد میزنند ...

میشه یه گروهی چیزی بزنید باهم پیش بریم؟

منم نوجوانم یه جورایی اما هی اراده میکنم بعد یه مدتی یادم میره..

حس میکنم نیاز دارم بهم یاداوری بشه قرار بود گناه نکنیا یا کلیپ و اینجور چیزا..

اما ازونورم درگیر کنکورمم فعلا و فرصت مطالعه و قران خوانی و اینا ندارم میخوام بعد کنکور اینا رو همه رو شروع کنم...

میشه واسه من و خانوادم یه صلوات بفرستید؟💚