2777
2789
عنوان

اینستاگرام

98 بازدید | 11 پست

من دوتا پیج دارم الان اومدم برم اینیستا خود به خود ازیکش انداختمم بیرون نوشته بودشاید گذرواژه تغیر کرده.

حالا باپیج دیگم هرچی شماره و گذرواژه مو میزنم مینویسه خطا درارتباط بادرخواست شما مشکلی پیش امده چه کار کنممممم😔🥲

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه قسمت زده فراموش کردن پسورد اونو بزن فک کنم برات ی رمز باید بیاد بعدش یه پسورد جدید بزن

منتظر کدم نمیده

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

دیشب اختلال داشت، من و آبجیمَم انداخت بیرون نکبت 😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

دیشب منم انداخته بود بیرون

هوم چند نفر دیگه هم گفتن این مشکل دارن

دیشب اختلال داشت، من و آبجیمَم انداخت بیرون نکبت 😂

درست میشه یعنی🥲💔

درست میشه یعنی🥲💔

اره بابا همون لحظه من وارد اکانتم شدم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اره بابا همون لحظه من وارد اکانتم شدم 

پس چرا برای من درست نمیشهههه از ۴صبح ایننجوریه

زیرش زده اگر گذر واژه رو فراموش کردی  بزن روش  به ایمیلت کد میاد

ممنون امتحان میکنم