سلام بچه ها
میخام حرفامو یجا بنویسم تو رو خدا کمک کنید هر وقت تونستید و خوندید راهنماییتونو ازم دریغ نکنید
دخترم توی شش ماهگیشه خیلی بچه خوب بی دردسر و نازیه اما بزرگترین مشکل من با این بچه بدخوابیشه که تا حدودی از بدو تولد همینجوری بود تا حدی هم خودمون بدعادتش کردیم به این صورت که هر وقت گریه میکرد یا میخاستیم شیشه بدیم مادرشوهرم و خواهرشوهرم میگفتن بنداز رو پام، میخاستم بخوابونمش میگفتن بنداز رو پام و... و اینجوری شد که تا الان به خوابیدن روی پا عادت داره و از طرفی خودشم از اول بدخواب بود چون از همون روزای اول وقتی از بغلم میذاشتمش زمین از خواب بیدار میشد.
دخترم پس تونک نخورد به هیچ وجه، الانم شیر خودم و غذا میخوره
اما دیگه بخدا خسته شدم تو این مدت هم خدا از خانواده شوهرم راضی باشه کمکم کردن هروقت غذا نتونستم بذارم رفتیم خونشون اما دیگه میخام مستقل شم والا الان بچم یجوریه که از پام بذارم زمین فوقش چند دقیقه میخابه حق ندارم پاشم آب بخورم چندبار شده از گشنگی و تشنگی هلاک میشدم یا خوابم میومد یا خونه بهم ریخته بوده یا حتی دستشویی داشتم و... نتونستم پاشم برم چون خانوم بیدار میشه
آهان اینم قبل شش ماهگیش شبا اگر مشکل و درد نداشت خوب میخابید و شش به بعد بیدار میشد شیر میخورد و میخوابید تا ساعت ده صبح که یه ساعت به یه ساعت پا میشد یعنی میخام بگم شبا خوابش اگه دردی نداشت خوب بود اما بعد شش ماهگیش شبا هم چندان خوب نیس و چندبار بیدار میشه انگار استرس داره بعد میخابه
همه جزئیات لازمو گفتم حالا از شما عاجزااااانه التماس دارم بهم بگید چجوری عادتشو ترک بدم که خودش بخابه که خوابش تنظیم بشه بدون من بخابه؟؟؟؟؟ بازم میگم تو روخدا هرچیزی به ذهنتون میرسه بگید هر وقت تونستید بنویسید برام بخدا همیشه دعاگوتون میشم
ببینید چقدر درمونده بودم که نشستم اینهمه نوشتم دیگه خودتون حساب کنین😆