2777
2789

سلام بچه ها 

میخام حرفامو یجا بنویسم تو رو خدا کمک کنید هر وقت تونستید و خوندید راهنماییتونو ازم دریغ نکنید

دخترم توی شش ماهگیشه خیلی بچه خوب بی دردسر و نازیه اما بزرگترین مشکل من با این بچه بدخوابیشه که تا حدودی از بدو تولد همینجوری بود تا حدی هم خودمون بدعادتش کردیم به این صورت که هر وقت گریه میکرد یا میخاستیم شیشه بدیم مادرشوهرم و خواهرشوهرم میگفتن بنداز رو پام، میخاستم بخوابونمش میگفتن بنداز رو پام و... و اینجوری شد که تا الان به خوابیدن روی پا عادت داره و از طرفی خودشم از اول بدخواب بود چون از همون روزای اول وقتی از بغلم میذاشتمش زمین از خواب بیدار میشد.

دخترم پس تونک نخورد به هیچ وجه، الانم شیر خودم و  غذا میخوره

اما دیگه بخدا خسته شدم تو این مدت هم خدا از خانواده شوهرم راضی باشه کمکم کردن هروقت غذا نتونستم بذارم رفتیم خونشون اما دیگه میخام مستقل شم والا الان بچم یجوریه که از پام بذارم زمین فوقش چند دقیقه میخابه حق ندارم پاشم آب بخورم چندبار شده از گشنگی و تشنگی هلاک میشدم یا خوابم میومد یا خونه بهم ریخته بوده یا حتی دستشویی داشتم و... نتونستم پاشم برم چون خانوم بیدار میشه

آهان اینم قبل شش ماهگیش شبا اگر مشکل و درد نداشت خوب میخابید و شش به بعد بیدار میشد شیر میخورد و میخوابید تا ساعت ده صبح که یه ساعت به یه ساعت پا میشد یعنی میخام بگم شبا خوابش اگه دردی نداشت خوب بود اما بعد شش ماهگیش شبا هم چندان خوب نیس و چندبار بیدار میشه انگار استرس داره بعد میخابه

همه جزئیات لازمو گفتم حالا از شما عاجزااااانه التماس دارم بهم بگید چجوری عادتشو ترک بدم که خودش بخابه که خوابش تنظیم بشه بدون من بخابه؟؟؟؟؟ بازم میگم تو روخدا هرچیزی به ذهنتون میرسه بگید هر وقت تونستید بنویسید برام بخدا همیشه دعاگوتون میشم

ببینید چقدر درمونده بودم که نشستم اینهمه نوشتم دیگه خودتون حساب کنین😆

منم دخترم الان ۷ماهشه این مدت خییلی بیخوابی کشیدم جدیدا روزانمیزارم بخوابه زیاد خودم بیدارش میکنم یکم بهترشده وشبا میخوابه توهم نگران نباش یکم بگزره خوب میشه منم روپام عادتش دادم 

جنگ بعدي ايران بر سر آب هست اگر آينده فرزند و كشورمون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درباره خواب شبش اینو بدون بچه ها از سن 7 الی 9 یا 10 ماهگی کابوس شبانه می بینن بعدش بهتر میشن در کل تا ترک شیر کمی شبا اذیت داری درمورد عادت رو پا خوابوندن هم اولا وایسی حسابی که خوابش سنگین شد بلند نشی نه بلافاصله که هوشیارن بعدم این که یواش یواش شروع کن خیلی خستش کن و ببرش پارک و هوای آزاد تا انقد خسته بشه که بی اختیار خابش ببره و نیاز به تکون دادن نباشه من از اول دراز کشیدم و دخترم رو گذاشتم رو دستم و به پهلو دراز کشیدم شیرش دادم الانم که دو سال و نه ماهشه هنوز رو بازوم میخابه و همین که من بخابم اونم عادت کرده لالاس باید اول شروع کنی خستش کنی تا خودش خابش ببره و تو این مدت هی رو پا خوابیدن رو ترکش بدی موفق باشی گلی

سلام عزیزم خیییییییلی شدید درکت می کنم،منم دخترم همین مدلی بود،عین دخترت.....متاسفانه تا دو سالگی هم ادامه پیدا کرد تا با هزارتا مکافات از رو پا خوابوندم راحت شدم و خودش شبا دراز میکشه و میخوابه.

الان سه سالش شده،اصلا تو طول روز خودش نمیخوابه،هر چقدرم خوابش بیاد یجوری کلافه هستش،سرشو نمیذاره بخوابه،مگه اینکه جلوی تی وی خوابش ببره یا تو ماشین.

شبها هم باورت نمیشه،تا صبح چندبار چشمهاشو باز میکنه و اگه منو یا پدرشو ببینه میخوابه در غیر این صورت پا میشه .

کار خوبی می کنی که میخوای شروع کنی،باور کن هر چقدر بزرگتر بشه دردسرش بیشتره و خوبم نمیشه

تازه من که شاغلم و نه ساعت بیرون از خونه وقتی میرسیدم کلی کار خونه با یه بچه و شام و غیره این بود که بیشتر هم سخت بود باید هم به اون میرسیدم و هم خونه و همسر برا همین اونطوری عادت خوبی بود و گاها بعد از محل کار با هم لالا میکردیم انقد پایه شده بود حالا میدونم بچه زود عادتش عوض میشه مطمئن باش

دختر من تخت و پارك دا ه مى ذارمش توى تختشو و تكونش مى دم تا بخوابه گاهى بدقلقى مى كنه براش اهنگ مى ذارم . ولى در كل بچه ها الگوى خوابشون يكسان نيست گاهى حتى ماه به ماه تغيير مى كنه چون بدنشون دايما در حال رشد  و تغييره . عزيز دلم كلا بچه دارى دوسال اول واقعا سخته . همه ى بچه ها شبها بيدار مى شن گاهى شير مى خوان گاهى خواب مى بينن گاهى بد خواب مى شن و و. و .... بايد صبور باشى  .منم مثل شما روزا كه  بچه بزرگم مدرسه س و همسرم سركاره ، اصلا به كارام نمى رسم دختر من هفت ماه و نيمه س . تا از جلوى چشمش دور بشم گريه مى كنه . خواب روزانه ش كوتاهه ولى شب زود مى خوابه اما چندين بار بيدار مى شه . در كل بايد صبور باشى 

کیانا جون اره راس میگی درمورد خواب شبانش چون میبینم خودم که کابوس داره اما روزانه اش رو تا حدی خودش زود خوابش میبره و بهت بگم بعد صبحونه و بیداریش ساعت ده صبح دوساعت بعدش میخاد بخوابه بعد تقریبا یه ساعت میخابه بعد نهارش. هم باز تا شب سه باری میخابه یعنی درکل تا شب چهار پنج بار میخاد بخابه

وای بچه ات عین دختر منه من میزارمش رو پام بعد که خابید کم کم پاهام رو باز میکنم که خودش نفهمه میزارمش زمین بعد اگه بیدار شد پبشش دراز میکشم شیر میدم تا بخوابه

برای حامله شدن همه مامانای منتظر یه صلوات بفرستید مرسی
کیانا جون اره راس میگی درمورد خواب شبانش چون میبینم خودم که کابوس داره اما روزانه اش رو تا حدی خودش زود خوابش میبره و بهت بگم بعد صبحونه و بیداریش ساعت ده صبح دوساعت بعدش میخاد بخوابه بعد تقریبا یه ساعت میخابه بعد نهارش. هم باز تا شب سه باری میخابه یعنی درکل تا شب چهار پنج بار میخاد بخابه

عزیزم از خواب روزانش کمی کم کن درسته خواب برای رشد بچه خوبه و زیادیش هم باعث میشه شب کلافه بشه و هم خودش و هم شما رو اذیت کنه حتی وقتی خوابش هم ببره نیمه شب چون سیر شده از خواب هی بیداری و غرغر من خودم اینا رو تجربه کردم و به نظرم هرچی میتونی باهاش بازی کن و خوابشو کم کن مطمئنا نتیجه میگیری

خب از گهواره استفاده کن. پسر منم تا یک سالگی تو گهواره با تکون میخوابید. در حین انجام کارهام یه تابیش میدادم. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
2790
2778
2791
2779
2792