2777
2789
عنوان

بعد کات ....

651 بازدید | 16 پست

دیگ کاملا ی ماه کاتیم قبلا بودیم ..ولی الان ی ماه دیگ برا همیشه ...بعد مدت ها استوری گذاشتم ..روز بعد دیدم از حساب زده ت وات،،دقیق بعد از این من استوری گذاشتم قبلش بود ..دلیل این کارش چی بود ؟؟؟؟

من قبل کاتکامل روبیکا حذف اکانت زدم 

قسم ب روزی ک دلت را شکستن مرحمی نداری جز خدایت😔🖤♥️

چجوری دووم بیارم تحمل کنم ..نرم سمتش می‌دونم اون تمایلی ندارع ..بقول خودش نمی‌خواد ب من آسیب بزنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری دووم بیارم تحمل کنم ..نرم سمتش می‌دونم اون تمایلی ندارع ..بقول خودش نمی‌خواد ب من آسیب بزنه

فقط و فقط بای  صبور باشی ،زمان درست میکنه همه چیو ،و از همه مهم تر اخلاقای بدش رو زیاد برای خودت یادآوری کن

منظورم حذف حساب  اشتباه تایپی بود

شاید سین کرده نمیخواسته تو ببینی حذف کرده اکانتشو

راهشم اینکه عکسا چتارو حذف نکنی

هروقت دلت تنگ شد بری چتای دعواهاتونو بخونی

اونوقوت دیگ‌دلت نمیخواد بهش پیام بدی

🕷🖤
فقط و فقط بای  صبور باشی ،زمان درست میکنه همه چیو ،و از همه مهم تر اخلاقای بدش رو زیاد برای خود ...

اره ابن اواخر باهام بد برخورد میکرد 

ولی اون از من بدی ندید شاید ی روزی قدرمو بدونه. الان رفته خارج منم پیم ندادم ..ولی بنظرت چرا بعد اینک من استوری گذاشتم حذف حساب زد ت واتساپ ...

[QUOTE=332793931]میخوای اویزون بشی مگه ارزش نداری تو[/QUOTE

ن اصلا فقط خواستم عشقمو بهش ثابت کنم 

بهش بگم چقدر برام مهمه ولی ندبد 

ی دختر دیگ اویزونشه بدجور مثل چسپ قطره 

هر کاری واسه پسره انجام میده ..دیگ بخاطر همینه عشق من ب چشش نمیاد ..دختره متاهله لامصب 

شاید سین کرده نمیخواسته تو ببینی حذف کرده اکانتشو راهشم اینکه عکسا چتارو حذف نکنی هروقت دلت تنگ شد ...

یعنی چرا حذف کرده ..این همه مدت واتساپ داشت دقیقا بعد استوری من کلا پاکش کرد ..بنطرت می‌خواسته جلب توجه کنه ..ما ت روبیکا چت میکردیم اونجا حذف اکانت زدم کاش نمیزدم ..همه یادگاری هاشو پاک کردم 

یعنی چرا حذف کرده ..این همه مدت واتساپ داشت دقیقا بعد استوری من کلا پاکش کرد ..بنطرت می‌خواسته جلب ت ...

نمیخواست جلب توجه کنه

اتفاقا میخواسته پنهان کنه ک دیده یا بگه برام مهم نیسنی

🕷🖤
[QUOTE=332793931]میخوای اویزون بشی مگه ارزش نداری تو[/QUOTE ن اصلا فقط خواستم عشقمو بهش ثابت کنم ...

اون پسر چیز دیگه ای میخواد یک زن فاحشه بهتر میتونه بارش انجام بده نه تو اون اصلا دنبال روابط سالم و ازدواج نیس خودتو درگیر این ادمایه عوضی نکن  چرا عقل تو کلت نیس

اون پسر چیز دیگه ای میخواد یک زن فاحشه بهتر میتونه بارش انجام بده نه تو اون اصلا دنبال روابط سالم و ...

دارم تحمل میکنم 😔💔 عین خیالش نیس 

فکن بیای ت زندگی ی آدم دم از عشق عاشقی بزنی طرف عاشق خودت منی بعد بلانسبت  محل سگ بهش ندی بی ارزش نشونش بدی ..می‌دونی آخرین زنگیدم برنداشت پیام دادم گفت دستم بنده منم خدا حافظی کردم ولی سین نزد ظهر پیام داده بود روز بعد ساعت نو دیدم هنوز سین نزده کامل حذف اکانت زدم ت روبیکا دیگ نرفتم امروز 16روزه 

فکنم رفته خارج امارات ..واتساپشو سه روز پیش کامل حذف اکانت زد ..بعد اینک من استوری گذاشته بود ..حالا من موندم یردنیا تنهایی ..می‌دونم بازم منو مقصر می‌دونه با اینک 

خودش بی محلی کرد 

دارم تحمل میکنم 😔💔 عین خیالش نیس  فکن بیای ت زندگی ی آدم دم از عشق عاشقی بزنی طرف عاشق خو ...

چرا میخوای با این ادم بیخود باشی چرا به خواطر اینکه وابستش شدی فقط با اینکه میدونی اشتباهه دوست داشتی باهاش بری زیر یه سقف بعد دوسال با  طلاق بگیری همین که ارتباط خودتو با همچین ادمی قطع کردی برنده ای دختر الان بیشتر پسرا برای اینکه تایم خالیشونو پر کنن سر هر دختری میزن حتی بدون ذره ای علاقه میدونی چی میگم فقط وقتشو پرکنه و بهش خوش بگذره و اینو باید خودت  میفهمیدی که تو ساده نفهمیدی و بازم چیری که از دست ندادی دختر گور پدرش بابا💪

2790
2778
2791
2779
2792