فیلم هایی آموزشی رو ببنید درمورد این غذا بهتر متوجه میشین اما من میگم..
بادمجون هارو به صورت یک درمیان پوست میگیریم تا حالت گورخری بشه🤣
بعد یدونه خط روی اون قسمت که موست گرفتیم میندازیم اما چاقو رو تا پایین نمیریم که بادمجون قاچ بشه
بعد سرخ میکنیم و کنار میزاریم ..
داخل یه تائه گوشت خردکردن و پیاز و ادویه و جعفری و دب رو تفت میدیم..
مرحله بعد با قاشق شکافی که روی بادمجون انداختیم رو باز میکنیم و داخلش رو با مواد گوشتی پر میکنیم و داخل یه سس که ترکیب پیازداغ و رب و تب هست میزاریم یه قل بخوره..اما نباید آب روی بادمجون هارو بگیره
عالی ترینه