2777
2789

زرشک پلو با مرغ

مرغ بریون ، مرغ شکم پر ، ماهی شکم پر

لوبیا پلو..

روش خاصی هم نداره😀چون خودم اینا رو دوست دارم حوصله و وقت بیشتری میذارم😁

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه، اونم بخاطر ادویه هاشه 

توی کوکو مرغ یکم جوز هندی رنده میکنم و آویشن هم میزنم به علاوه ادویه های دیگه. توی سس کوکو هم آبلیمو و آویشن میزنم 

توی سالاد ماکارونی، آبلیمو میریزم و سسش هم میکس مایونز و هزار جزیره هستش 

کشک بادمجون رو ، سیر زیاد میریزم و سرخ نمیکنم. میذارم با بادمجون بپزه. تهش هم پیازداغ زیاد میریزم با نعنا و آب و کشک و میذارم جا بیفته 

قورمه سبزی، تهش شنبلیله سرخ میکنم و میریزم 

ته چین، ماست بیشتر میریزم و با شعله ملایم میذارم بپزه دو ساعت 

خورشت بادمجون، توش یکم آبغوره میریزم یا خود غوره 

آش هم میذارم جا بیفته و کار خاصی نمیکنم 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

توی مواد ماکارونی به جز فلفل دلمه و پیاز و گوشت ، یکم هویج رنده میکنم با ساقه کرفس. ادویه هم حسابی میزنم مثل جوز هندی، میخک، آویشن ، تخم گشنیز و زیره و بادیان ستاره ای 

به جز اینا چند حبه سیر هم میریزم با چند قاشق آبلیمو 

واسه عدسی که همه عاشقشن اینجوری میپزم: یه سیب زمینی بزرگ از وسط نصف میکنم و میذارم با عدس بپزه 

بعد چندتا پیاز خورد میکنم و سرخ میکنم حسابی ، روش زردچوبه و نمک و فلفل و زیره و تخم گشنیز با عصاره گوشت (عصاره مرغ خوب نمیکنه عطر عدسی رو ) به علاوه گلپر چند ثانیه تفت میدم و یکم رب اضافه میکنم بهش 

حالا چند ملاقه عدس بدون آب رو به همراه سیب زمینی میریزم توش میکوبم بعدش که حسابی له شد میریزم سر عدسی و میذارم جا بیفته 

همین 😁

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

واسه کتلت ، یه دونه هویج کوچولو رنده میکنم با چند حبه سیر، ادویه هم آویشن زیاد و نمک و فلفل و جوز هندی و یکم زیره با تخم گشنیز میزنم. اما چاشنی اصلیش سماقه که چند قاشق میزنم و میذارم بمونه تو مواد تا ترشیش در بیاد 

واسه کوکو هم فقط زیره میزنم با سیر رنده شده 

واسه باقالی پلو و سبزی پلو و شوید پلو ، لا به لاش مخلوط پودر سیر، زیره، تخم گشنیز، یکم هل و دارچین میریزم 

البته اگه سیر رنده شده باشه بهتره تا پودر سیر 

توی باقالی قاتق هم، پودر پیاز میزنم با زیره