2821
2789
عنوان

کمک

73 بازدید | 10 پست

دوستان من پریودیم ماه پیش دوازده روز طول کشید شب یازدهم چون فکر کردم پاک شدم رابطه داشتم ولی دو روز بعدشم خونریزی داشتم سه روزه خوب شدم الان دوباره درد شدید و لکه بینی دارم یعنی احتمال بارداری هست؟اگه هست چیکار کنم که نشه؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی احتمال بارداری نیست خیالم راحت باشه؟

با این فاصله هایی ک بین پریود هات بوده بعید میدونم.اخه ماه پیش خودمم اینجوری شدم

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
اخه اخراش رابطه داشتم ولی بعدش لکه بینی داشتم دوروز

ببین وقتی پریود تموم میشه ۱۴ روز بعد تخمک گزاری میکنی،یعنی حتی اگه رابطه محافظت نشده داشته باشی تا قبل تخمک گزاریت،لقاحی صورت نمیگیره

دختر تو پریودت بهم ریخته ممکنه اندومترت ضخامتش کم شده یا تنبلی تخمدان یا کیست.برو سونو بده

ببین وقتی پریود تموم میشه ۱۴ روز بعد تخمک گزاری میکنی،یعنی حتی اگه رابطه محافظت نشده داشته باشی تا ق ...

فیبرو آدنومم تو سینه م دارم با کیست ممکنه به اونم ربطی داشته باشه 

فیبرو آدنومم تو سینه م دارم با کیست ممکنه به اونم ربطی داشته باشه 

نه.رحم ب سینه مربوط نی.ولی تغذیه،استرس،تغییر فصل،مصرف دارو 

روش تاثیر داره.خون ریزیت زیاد شه ضخامت آندومتر یا همون دیواره رحم کم میشه و هزارتا بلا سرت میاد.اگه دوباره پریود شدی قرص روکین بگیر بخور روزی یکی.تا موعد مریود بعدیت برسه کمی منظم شه.