2777
2789
عنوان

مرد زن دار بهم علاقه داره😐

1194 بازدید | 37 پست

ایشون قبلا مادرش زنگ زد برای خاستگاری و  بعدم با توافق خانواده ها خاستیم باهم آشنا شیم

که من شک کردم و فهمیدم زن داره تازگی ها هم بچه دار شده و من تا فهمیدم تموم کردم

روز عید پیام فرستاده عاشقتم عیدت مبارک

دوستت دارم  و آخرش برای منی این چرت و پرت ها

ما با دخترم زندگی میکنم  خونه وماشین و حقوقم دارم

قبلنا زمان آشنایی با مظلوم نمایی ازم پولم گرفته پسم نداده

به زنش بگم  چیکار کنم دلم برای اون بچه میسوزه که پدرش اینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غلط کرد مزاحم شد

بنظرم بهش بگو اگه یکبار دیگه پیام دادید یا مزاحمت ایجاد کردین ازتون شکایت میکنم 😐

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

بگو وقتی به زنت بگم عشق و عاشقی از سرت میپره

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

پیام هارو به زنش نشون بده توروخدا. این حیوان ها باید درس عبرت بگیرن وگرنه معلوم نیس با چن نفر دیگه به زنش خیانت میکنه توروخدا با مدرک به زنش ثابت کن بزرگترین ثوابو میکنی خواهرم

برو به زنش بگو 

چه کثیفن بعضی ها

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

برو به زنش بگو تاازاین آشغال جدابشه کثافت هر.  زه

اینستای زنشو دارم

یعنی خودش که نم پس نمیداد شک کردم و اونقد تحقیق فهمیدم زن داره  الان زنش با چه عشقی اسم این هرزه رو نوشته بیوش

اینم اینور داره واسه من نامه فدایت شوم میفرسته

مردی که با مادرش رفته خواستگاری وقیحتر از این حرفاست کلا بلاکش کن و به خانومش هم نگو خانومشون احتمالا میدونن ولی شرایط طلاق ندارن که شوهرشون پررو شدن. نیت اییشون هم کندن پول و خالی کردن جیب شماست عشق و عاشقی کشکه

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
اینستای زنشو دارم یعنی خودش که نم پس نمیداد شک کردم و اونقد تحقیق فهمیدم زن داره  الان زنش با ...

سزای ادم خیانتکار همینه

کسی که خیانت میکنه باید بپذیره یجایی طرف مقابلش میفهمه

به زنش بگو حقشو بذار کف دستش تا از این غلطا نکنه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست