یساله عقدم از همه نظر همسرم از من پایین تره من بخاطر شغلش که کارمند رسمی بود ازدواج کردم باهاش ولی حقوقش خیلی کمه که با اونم قسط میده هیچی نمیمونه بماند که خانوادش سطح فرهنگشون از ما پایینتره ولی چون بابای من گذشته خوبی نداشت مجبور شدم تن به ازدواج باهاش بدم قیافش بده نمیدونم چیکار کنم لطفا سر زنشم نکنین قبل ازدواج همچین برام خرج میکرد فککردم پولدار گولم زد موهاش کمه قبل ازدواج گف میکارم درسشو ادامه نمیده من واقعا نمیدونم چیکار کنم😔نمیتونم جدا شم مضحکه عام و خاص بشم اونموقع زندگی برام سخت تر میشه ولی نمیتونم به بقیه فامیلام راحت نشونش بدم خجالت میکشم😔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دیگ نمیشه ک تا آخر عمر نامزد باشی یا باس حرف مردم و ب چپت بگیری ازدواج کنی یا دل خودت و
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .
نمیدونم هی میخوام اصلاحش کنم میگم بریم کاشت مو پولشو من میدم میگم درستو بخون میگه نه پول ندارم😔 م ...
ب امید تغییر نباید با کسی باشی باید همونجوری بخوایش
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .