2821
2789
عنوان

دوسش ندارم

408 بازدید | 22 پست

یساله عقدم از همه نظر همسرم از من پایین تره من بخاطر شغلش که کارمند رسمی بود ازدواج کردم باهاش ولی حقوقش خیلی کمه که با اونم قسط میده هیچی نمیمونه بماند که خانوادش سطح فرهنگشون از ما پایینتره ولی چون بابای من گذشته خوبی نداشت مجبور شدم تن به ازدواج باهاش بدم قیافش بده نمی‌دونم چیکار کنم لطفا سر زنشم نکنین قبل ازدواج همچین برام خرج میکرد فک‌کردم پولدار گولم زد موهاش کمه قبل ازدواج گف میکارم درسشو ادامه نمیده من واقعا نمی‌دونم چیکار کنم😔نمیتونم جدا شم مضحکه عام و خاص بشم اونموقع زندگی برام سخت تر میشه ولی نمیتونم به بقیه فامیلام راحت نشونش بدم خجالت میکشم😔

دیگه وقتی به خاطر موقعیت ازدواج کنی همینه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگ نمیشه ک تا آخر عمر نامزد باشی یا باس حرف مردم و ب چپت بگیری ازدواج کنی یا دل خودت و

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

اگه اخلاقش خوبه و بهت احترام میذاره بنظرم یه تجدید نظر بکن  خودتم برو سر کار اگه میتونی

احترام میزاره محبت می‌کنه ولی یکم لج بازه خودم میرم سرکار تازه یه ماهه ولی دوست ندارم به اون بدم 

من شرایط تورو دارم منتهی شغلش آزاده  دخالت خانوادش باعث اختلافمون شد می‌خوام جدا بشم  خو ...

نه این جلوی خانوادش می ایسته دهن بین نیست و‌نمیراره دخالت کنن ولی نمیتونم با بعضی چیزاش کنار لیام

دیگ نمیشه ک تا آخر عمر نامزد باشی یا باس حرف مردم و ب چپت بگیری ازدواج کنی یا دل خودت و

نمی‌دونم هی می‌خوام اصلاحش کنم میگم بریم کاشت مو پولشو من میدم میگم درستو بخون میگه نه پول ندارم😔 میگم‌ریش بزار ریش دوس دارم یه هفته میزارع بعد میزنه میگه نمیتونم نگه دارم 

نمی‌دونم هی می‌خوام اصلاحش کنم میگم بریم کاشت مو پولشو من میدم میگم درستو بخون میگه نه پول ندارم😔 م ...

ب امید تغییر نباید با کسی باشی باید همونجوری بخوایش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

دقیقا مثل شرایط شمارو کاملا دیدم  بنظرم جدا بشو چون بری تو زندگی خوبتر نمیشی چون حس اول خیلی مهمه که شما بهش نداری پس خودتو گول نزن

با این حرف که بعدا عاشقش میشی این دروغه چون شما از اولش دوسش نداشتین

دقیقا مثل شرایط شمارو کاملا دیدم  بنظرم جدا بشو چون بری تو زندگی خوبتر نمیشی چون حس اول خیلی مه ...

یه دوست داشتن اولیه دارم بهش مطمعنم اگه موهاشو بکاره بیشتر دوسش میدارم 

یه دوست داشتن اولیه دارم بهش مطمعنم اگه موهاشو بکاره بیشتر دوسش میدارم 

چقدر ما مردا و زنا فرق داریم حالا اگه من بودم از شکمم میزدم کاشت مو میکردم که شوهرم دوسم داشته باشه

Maryam::❤️