2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ارعه گلم....هنوز خیلی از قشنگیای زندگی رو ندیدی گلم....نکن اینکار رو به جهنم و عذاب ابدی اش نمی ارزه ...

من دوران مدرسه خوبی نداشتم 

رفیقی نداشتم و خب بنظرم خیلی برام..... 

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

من دوران مدرسه خوبی نداشتم  رفیقی نداشتم و خب بنظرم خیلی برام.....

فک کن هر روز با حالت تهوع از مدرسه و آدماش پاشی بری اونجا همش سعی کنی خودتو پنهان کنی تا متوجه تنهائیت نشن.. 

با هر حرفی از جانبشون که چرا انقدر ساکتی نابود بشی چون افسردگی داری، اضطراب داری 

نتونی حرف بزنی یه سری نخاله سواستفاده کنن شب و روزت باشه جنگ و دعوا هیچی هیچی از مدرسه نفهمی نتونی درس بخونی نتونی شبا بخابی و بخاطر اینکه شب نخابیدی صبح نتونی بیدار بشی و مدرسه رو فقط بخاطر درس تحمل کنی 

کار هر روزت تو مدرسه نگاه کردن به بقیه باشه که با دوستاشونن در حالی ک داری از غصه منفجر میشی

باخوردن چندتا چندتا قرص استرس و اعصاب بری مدرسه تا حداقل بتونی 6 ساعت به درس گوش بدی 

شرایط رفتن پیش مشاور رو نداشته باشی 

عقده رو عقده جمع بشه در حد ترکیدن

جدا از مشکلات خانوادگیت

سخته نه؟ 

خیلی

هنرمندتونم:)
فک کن هر روز با حالت تهوع از مدرسه و آدماش پاشی بری اونجا همش سعی کنی خودتو پنهان کنی تا متوجه تنهائ ...

اینجوری رو تجربه نکردم اخه ما چندنفر دوستیم ی گروهیم البته خودم ازارکی خوشم بیاد میرم باهاش به راحتی دوست میشم ولی خب دوستی ها ادامه دار نیست

😊
من دوران مدرسه خوبی نداشتم  رفیقی نداشتم و خب بنظرم خیلی برام.....

قطعا سخته و غیر قابل تحمل ولی قرار نیست بعد از این هم این مدلی بگذره که....یه هنر یاد بگیر و برو باشگاه....روحیت رو تقویت کن و به خودت برس...گور بابای مردم دختر

درخت از ریشه آب میخوره آدم از ذاتش