2777
2789

بچه ها من تو شهر غریبم و یه پسر یک ساله دارم در طول روز خونه تنهاییم و جایی و نداریم بریم بعدهر موقع با شوهرم دعوامون میشه من چون سکوت و تنهایی اذیتم میکنه سریع با شوهرم آشتی میکنم دیشب با هم بحثمون شد سر اینکه تو تعطیلات هم سرکار میره و تا دیر وقت ما رو تنها میزاره و نمیاد بریم پیش خانوادم بعد وسط دعوا برگشت با حالت مسخره گفت تو که فردا دوباره نیشت باز میشه و هر هر با من میخندی غر نزن

خیلیییی دلم شکست انگار خیالش راحته که من باهاش قهر نمیمونم و حرفام براش مهم نیست خودش که از صبح تا شب ور دل خانوادشه

دلم میخواد ۱۰ روز باهاش قهر باشم خیلی ناراحتم کرد تا صبح گریه میکردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لطفا بیا تاپیک قبلیم برای زندگیت

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
2803
تو خونه ما برعکس هست شوهرم چه مقصر باشه چه نباشه تحمل قهر و سکوت رو نداره قربونش برم من

محاله تو یه تاپیکی یکی مثل شما نباشه 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
2804