2777
2789
تو میدونستی بهشت طبقاتی هست ..تو میدونستی هرچی بالاتر بری  درخشان وقشنگ هستن

هفت طبقه بهشت هست و هفت طبقه جهنم

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشبحالت

دونفر اومدن بهم گفتن بیا جاتو ببین رفتم یه جای خیلی قشنگ وسرسبز وخوشکل بود گفتن الان بیا طبقه ی دومو ببین تا پامو گذاشتم یه نور قشنگی زد  یعنی هرچه بالاتر برم یکی ازبکی نورانیتر بود

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

اگه دوست داری این کلیپ رو نگاه کن 

خدا رو شکر طرف خارجیه و ایرانی نیست که بگی بهش پول دادن اینا رو بگه 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

چرا باید اینجوری باشه؟

چون حساب و کتاب داره اونجا این وعده خداست

کو کلیپ؟

https://www.aparat.com/v/dtVYG

اگه دوست داری این کلیپ رو نگاه کن  خدا رو شکر طرف خارجیه و ایرانی نیست که بگی بهش پول دادن این ...

مادربزرگم موقع مرگ خونه ما بود و از یکی از اطرافیانم میخواست که دست شو بگیر تا نبرنش انگار 

کو کلیپ؟

گذاشتم با دقت نگاه کن

اگه دوست داری این کلیپ رو نگاه کن  خدا رو شکر طرف خارجیه و ایرانی نیست که بگی بهش پول دادن این ...

من ی شوهر خاله دارم ک میگه اینارم با پول خریدن😂ینی مقاومت میکنن مقابل فهمیدن

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
وای که چقدر طبقه های بهشت قشنگ هستن

من قبول دارم وجود داره 

ولی یجوری حرف میزنین انگار رفتین دیدین😂

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️