2777
2789
عنوان

مادر شوهر

194 بازدید | 13 پست

مادر شوهر بيشعور من با دوستم كه قطع رابطه كردم دوساله رفت امد ميكنه.. هردوتاشون دارن هرس منو در ميارن نفهماي بيشعور .چيزي كه اذيتم ميكنه اينه كه مادر شوهرم همش ار دختره به من ميگه وقتي مثلا تلفني صحبت كردن يا خونشون دعوتشون كرده هر چي شده به من ميگه.. منم چند بار گفتم نگو ازش من باهاش قطع تماس كردم ولي انگار نه انگار!!! اينبار ميخوام با صداي بلند جوابشو بدم بلكه ديگه نگه شما به من بگيد چيكار كنم😭يا به دوستم پيام بدم كه از زندگي من بكشه بيرون؟ تا حالا عكس العمل بد نشون ندادم نگن حسودي ميكنم ولي اينام حيا نداشتن هي رفت امد كردن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مادرشوهرت دقیقا همینو میخواد هرچقدر حساسیت نشون بدی بدتر میشه ، دفه ی بعد ی لبخند داشته باش هرچی که گف هم تایید کن و خودتو مشتاق شنیدن نشون بده ، ی کاسه تخمه بیار بشین پیشش بگو خبببب تعریف کن 🤣

همه دنیام دخترم❤️

چیری بخوای به خاطرش اینقدر حرص بخوری 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مثلا بگو رفتی خونه فلانی شام چی خوردید؟لباس چی پوشیده بود؟ همون حرفایی که مادرشوهرت بهت میزنه

خوب اخه قربونت اون هم خوشال ميشه م

و فك ميكنه من راضيم مادر شوهر من خيلي پرروه

اینکه شما با دوستت قطع رابطه کردی دلیل نمیشه مادرشوهرتم قطع رابطه کنه ولی اینکه میگی به مادرشوهرا گفتی بازگو نکنه و باز تکرار می‌کنه قشنگ نیست واقعا 

سعی کن توجه نکنی و حرفو عوض کن و یا خودتو سرگرم کن با یه چیزی

اینکه شما با دوستت قطع رابطه کردی دلیل نمیشه مادرشوهرتم قطع رابطه کنه ولی اینکه میگی به مادرشوهرا گف ...

اصلا اينطور نيس دوست من 🙏🏽شما هم ازدواج كني برا ت مهم خواد بود اين چيزا