2777
2789
عنوان

خاک عالم بیاید بگم چی شد ...

362 بازدید | 13 پست

هر وقت تاپیک میزنم تعداد کمی میان 

نگید موضوع تاپیک هات جذاب نیس آخه اگه بخوام جذاب بزنم باید دروغ بزنم (مثل الان )

بعد خوب نمیشه که باشخصیت مردم بازی کرد با وقتی که میذارن 

اصل تاپیکم واسه این زدم که بگم تاحالا روی کسی کراش زدید بعد منتظر باشید صبح شه ببینیدش ؟ یا مثلا خداکنه کارش تموم نشه بره ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
اره 

میشه تعریف کنی 

چیکار میکرده

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

میشع تعریف کنید 

اره

میشه تعریف کنید 

نه 

جواب دادم که بگم من همچین تاپیک هایی رو همیشه رد میکنم

درسته اینطور شخصی رو وارد میکنید ولی خیلی راحت می‌تونه بی جواب خارج شه!

وقتی تو حالت عادی نمیایم یعنی اون موضوع رو دوست نداریم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

نه  جواب دادم که بگم من همچین تاپیک هایی رو همیشه رد میکنم درسته اینطور شخصی رو وارد میکنید و ...

🌹

میشع تعریف کنید 

۱۵سالم بود ازفامیلمون خوشم میومد بعد ولی اونم حس کنم ازم خوشش میومد یکم نخ دادم ولی تهش محلم نداد ضایع شدم دیگه پا پیش نزاشتم الان اون رفته کشور دیکه داره درس میخونه

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم