2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدن با بدن فرق داره بعضی ها یک سال بعضی ها دوسال بعضی ها شش ماه و..

من دو سه هفته پیش یه چیزی مث جوش سر داشت دیدم رو واژنم شک کردمم زگیله رفتم دکتر نمونه برداری گرف هنوز جوابش نیومده  و. فریز کردم یروز نشد ک افتاد خیلیم نگرانم بعدشم من از شوهرم مطمئنم و لیزر استخر اپلاسیون و اینا هم نرفتم فق هفت ماه پیش رفتم توالت فرنگی هتل ممکنه ازاون باشه؟خیلی نگرانم دارم دق میکنم اصن مطمئن نیستم هنوز زگیله یا ن 

من کلا سیستم ایمنی پایینی دارم پلی تااومدم رژیم بگیرم این جوشه رو دیدم شاید از قبل بوده من متوجه نشد ...

مهم نیست اصلا بهش فکر نکن شاید زائده گوشتی بوده فقط بدون  از توالت فرنگی نیست شاید وسیله یا لباس کثیفی پرو کردی و.. فقط بهش فکر نکن جواب ازمایشتم که اومد اگر زگیل بود یک مسئله طبیعی و فراگیر شده الان تو آمریکا بالای ۱۶سال و واکسینه می‌کنه ایران هنوز جا نیفتاده 

جواب هرچی بود واکسن گارداسیل خارجیشو پیدا کن سرتایمش مرتب بزن 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
مهم نیست اصلا بهش فکر نکن شاید زائده گوشتی بوده فقط بدون  از توالت فرنگی نیست شاید وسیله یا لبا ...

من هر سه تا واکسن خارجی رو قبل ک جوابش در بیاد پیدا کردم هنوز نزدم منتظر جوابشم خیلیم استرس دارم ن روزم روزه ن شبم شب دیگه حال ندارم ینی ..اصلا هم هیچ لباسی پرو نکردم ینی از همون توالت فرنگیه نیس؟🥲

مهم نیست اصلا بهش فکر نکن شاید زائده گوشتی بوده فقط بدون  از توالت فرنگی نیست شاید وسیله یا لبا ...

اونی ک در اومده بود سرش یکم تیز بود کلا بزرگ نبود ینی سرش میدونی کجا.دهانه رحم نه اون گوشته ک رو سوراخ رو دیدی بالای همون جایی بزور میشه شیو کنیم جای سختیه ینی ن خارشت داشت ن چیزی