2789
عنوان

داداشم

489 بازدید | 20 پست

بچه ها داداشم ۳۰ سالشه، مجرده، چند ماه پیش توی کافی شاپ قهوه خورده ، اون قهوشم میکس بوده معلوم نیس چ نوع قهوه ای بوده، بعدازهمون قهوه، داداشم تپش قلب بالا میگیره، استرس میگیره، سردرد شدید میگیره، شبا نمیتونه بخوابه، بعد رفت کرمان،دکتربهش قرص داد واینا یکم بهتر شد، اما الان چندین وقته ک دوباره مص قبل شده، الن استرس داره تپش قلب داره، فشارش بالاس، 

خیلی نگرانشم ، دلم براش خیلی میسوزه، 

بچه هاازتون میخوام ،ک لطفا براش موقع افطار یاموقع نماز براش ازته دل دعا کنبد ک حالش خوب بشه!

باخودم میگم کاش درد و بلاش ب جون من میرفت ولی داداشم سالم بود! 

الن توی سالن نشسته مامانم کنارشه،ویه عادتی ک داداشم داره، اونم اینه ک هیچ وقت ازدردش نمیاد نمیگه، نمیاد نمیگه من اینطوریم یااسترس دارم الن مامانم دید اونجور پریشونه ازش پرسید جواب داد 

دلم خیلی خیلی براش میسوزه 

دعا کنید حالش خوب بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سی تا صلوات برا سلامتیش فرستادم❤

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

اره عزیزم ازهمون قهوه ک خورده، دکترم گفته بخاطر همون بوده میکس بوده

خب دکتره فقط یه قرص داد همین😐

اصلا نگفت برو آزمایش بده برو قلبت رو بررسی کن یا عروق هات رو بررسی کن؟؟؟

خوب نشد دوباره حتما بره دکتر البته پیش یه دکتر دیگه