2777
2789
عنوان

تب نی نی ۴ ماهه

92 بازدید | 10 پست

دو هفته س پسر بزرگم مریضه و تب داره،الانم دختر ۴ماهم

پا شدم دیدم تب ۳۸ و ۳

به شوهرم گفتم از ساعت ۴،اقا تازه پا شده رفته قطره بگیره

خودشم مسافرتم،مشهدم ،چیکار کنم؟

از دماغم اومد دیگه،پسرم که چن روز بود درگیر تبش بودم ،الانم این یکی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دخترم پنج ماهشه تازه امشب بهتر شد

سه روز تب داشت دکتر گفت ویروسیه آنتی نداد

ولی من دیدم افتاد به سرفه و خلط بینیش سفت شد نمی تونست بخابه بهش دوبار سفیکسیم دادم سرخود،قشنگ بعد ۲۴ساعت سرفش قطع شد 

تب بر بده 

گرم نگیرش

آب جوشیده بهش بده تا مدام جیش کنه زودتر خوب میشه

حواستم باشه تب نوزادا نباید۳۸٫۵بالاتر بره

استامینوفن بیش از اندازه هم ندی تو نت بخون خیلی مضره براشون

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

هیچی  قطره بده خوب میشه چیزی نیست

شاید عفونت داشته باشه جاییش

من دخترم هفت ماهگی تب کرد همه گفتن از دندونه بیقراریم نداشت زیاد

فقط استا دادم

عفونت زد پرده گوششو سوراخ کرد یه ماه درگیر بودم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

منم پسرم ۷ ماهشه تب داره یک ساعت هم نخوابیدم شب قبل هم همینطور چطور با بچه مریض رفتی مسافرت؟

پسرم تب داشت تو خونه.بردیم دکتر امپول داده بود قطع شده بود،یکبارم تو قطار تب کرد و تمام.اللن فقط سرفه س

دخترم سالم سالم بود  وقتی میومدیم.از اون سرایت کرده

بنده خدا الان شهر غریبه فعلا باید بگذرونه تا برگرده شهر خودش 

شهر غریب بیمارستان نداره؟؟؟

تبی که از عفونت باشه پایین نمیاد یا بیاد دوباره شدیدتر بالا میره بچه تشنج کنه شهر غریب شفاش میده؟؟