2777
2789
عنوان

اینیستاگرام

118 بازدید | 15 پست

من دوتا پیج دارم.الان اومدم برم اینیستا خود به خود ازیکش انداختمم بیرون نوشته بودشاید گذرواژه تغیر کرده

حالا باپیج دیگم هرچی شماره و گذرواژه مو میزنم مینویسه خطا درارتباط بادرخواست شما مشکلی پیش امده چه کار کنممممم😔🥲

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

برای منم چند دقیقه پیش همینطوری شد، از دوستم هم شنیدم اتفاقا. شاید مشکل از خود اینستاگرام باشه

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای منم چند دقیقه پیش همینطوری شد، از دوستم هم شنیدم اتفاقا. شاید مشکل از خود اینستاگرام باشه

عه درست میشه یعنی به نظرت؟🥲

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

برای منم شد و پیجم پرید الان درتلاشم لاقل دلیلیت کنمش  مشکل اپدیت اینستاست فکر میکنم

اه چه بددددد💔

اینستا` 😂

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

عه درست میشه یعنی به نظرت؟🥲

من فراموشی رمز رو زدم و به شماره‌ام کد فرستاد و اوکی شد. آره درست میشه

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
من فراموشی رمز رو زدم و به شماره‌ام کد فرستاد و اوکی شد. آره درست میشه

مرسی برم امتحان کنم

یک جایش اشتباه میزنی حتما

نه هم گذرواژه درسته هم ایدی

مرسی برم امتحان کنم

خواهش میکنم