2821
2789
[QUOTE=332766532]کاش انقد راحت بود:) نمیتونم فراموشش کنم💔 هیچ کاری نشد نداره فقط کافيه  بخوای ...

یه ماهه دارم سعی میکنم فراموشش کنم یا حداقل ازش متنفر بشم 

شنبه عقدشه و منو خیلی راحت فراموش کرد

چهار سال باهم بودیم

الان ۱۸ سالمه

میدونم سنم کم بود اون موقع 💔

الانم پشیمونم 

ولی واقعا رفتارش یهو عوض شد بخاطر یکی دیگه🥲💔

آخَر بِدَمَد صُبح اُمید اَز شَب مَن🌱☁️:)

یه ماهه دارم سعی میکنم فراموشش کنم یا حداقل ازش متنفر بشم  شنبه عقدشه و منو خیلی راحت فراموش ک ...

واقعا حالا که اونو کاملا شناختین چطور هنوز میتونید دوستش داشته باشیم  به نظرم الان باید ازش متنفر باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش برا خانومایی که شبا خواب ندارن کار و شغل با امنیت و حقوق خوب میذاشتن!والا چندساله کلا تبدیل به جغد یا دراکولا شدم!حداقل شبا مفید باشم واسه زندگی ای که روزا حرومم میشن!😐🦉😢

'من شدم خونه ی امن..من شدم خون تو رگت..🩸..خواننده مورد علاقم تا ابد'امیر تتلو'🤘🏻🔥💜🦋💜🗝️✨۱۱۲۲۸ttal4۴✨ باز من تو عمق تاریکی منتظر نور باز میشه این در صبح میشه این شب..👁️✨'با ساختن خودم رشد و پرورش افکار مثبتم تا بتونم تو تاریک ترین لحظه های زندگیم سرچشمه نور احترام ،عشق ،صبر اراده انرژی مثبت امنیت وشادی خانواده و مردمم باشم🤲🏼🧚🏼‍♀️ اینجوری بهشتی که همه دنبالشن رو میتونیم باکمک هم بسازیم و ازش لذت ببریم"🙏🏻🔥💖🌈🌄🌱🧘🏻‍♀️🌱🦋🌀🌋✨⛰️🌠🌍🧚🏼‍♀️🌊🌬️⚡
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز