2821
2789
[QUOTE=332766532]کاش انقد راحت بود:) نمیتونم فراموشش کنم💔 هیچ کاری نشد نداره فقط کافيه  بخوای ...

یه ماهه دارم سعی میکنم فراموشش کنم یا حداقل ازش متنفر بشم 

شنبه عقدشه و منو خیلی راحت فراموش کرد

چهار سال باهم بودیم

الان ۱۸ سالمه

میدونم سنم کم بود اون موقع 💔

الانم پشیمونم 

ولی واقعا رفتارش یهو عوض شد بخاطر یکی دیگه🥲💔

آخَر بِدَمَد صُبح اُمید اَز شَب مَن🌱☁️:)

یه ماهه دارم سعی میکنم فراموشش کنم یا حداقل ازش متنفر بشم  شنبه عقدشه و منو خیلی راحت فراموش ک ...

واقعا حالا که اونو کاملا شناختین چطور هنوز میتونید دوستش داشته باشیم  به نظرم الان باید ازش متنفر باشی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش برا خانومایی که شبا خواب ندارن کار و شغل با امنیت و حقوق خوب میذاشتن!والا چندساله کلا تبدیل به جغد یا دراکولا شدم!حداقل شبا مفید باشم واسه زندگی ای که روزا حرومم میشن!😐🦉😢

'من شدم خونه ی امن..من شدم خون تو رگت..🩸..خواننده مورد علاقم تا ابد'امیر تتلو'🤘🏻🔥💜🦋💜🗝️✨۱۱۲۲۸ttal4۴✨ باز من تو عمق تاریکی منتظر نور باز میشه این در صبح میشه این شب..👁️✨'با ساختن خودم رشد و پرورش افکار مثبتم تا بتونم تو تاریک ترین لحظه های زندگیم سرچشمه نور احترام ،عشق ،صبر اراده انرژی مثبت امنیت وشادی خانواده و مردمم باشم🤲🏼🧚🏼‍♀️ اینجوری بهشتی که همه دنبالشن رو میتونیم باکمک هم بسازیم و ازش لذت ببریم"🙏🏻🔥💖🌈🌄🌱🧘🏻‍♀️🌱🦋🌀🌋✨⛰️🌠🌍🧚🏼‍♀️🌊🌬️⚡