2777
2789
چون حالم اصن خوب نیس:) تایپک آخرم هس البته تو اون تاپیک همشو نگفتم فقط خلاصه مشکلامه

البته می‌بخشید ها اینجور که نوشتی آدم احساس میکنه یه مرده متحرکی  یکم به خود انگیزه بده خودتو دوست داشته  باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیوونگی ک مریضی نیست همه ما دیوونه ایم تو یه عاقل به من نشون بده اونی ک تو این شرایط و این دنیا دیوو ...

قبلن اینطوری نبود

خیلی درکم میکرد

باعث میشد حالم خوب شه:)

ولی یهو رفتارش عوض شد

💔

آخَر بِدَمَد صُبح اُمید اَز شَب مَن🌱☁️:)

البته می‌بخشید ها اینجور که نوشتی آدم احساس میکنه یه مرده متحرکی  یکم به خود انگیزه بده خودتو د ...

واقعن هم همینم...یه مرده متحرک:)

خیلی وقته اینجوری شدم

قبلن اینطوری نبود خیلی درکم میکرد باعث میشد حالم خوب شه:) ولی یهو رفتارش عوض شد 💔

تنها کسی ک میتونه حالتو خوب کنه خودتی 

به مرد جماعت هیچ اعتباری نیست 

ته اش همشون میرن 

از زندگیت لذت ببر هرکاری دلت میخواد بکن

تنها کسی ک میتونه حالتو خوب کنه خودتی  به مرد جماعت هیچ اعتباری نیست  ته اش همشون میرن&n ...

خودم هر چی سعی میکنم نمیشه

یکم خوب میشم باز یه کاری میکنن بدتر شم

واقعن هم همینم...یه مرده متحرک:) خیلی وقته اینجوری شدم

زندگی رو هرجور نگاش کنی همونجور میشه سعی کن به زندگی نگاه زیباتری داشته باشی اگه کسی رو که دوست داشتی ترکت کرده خودشو خاطراتشو از ذهن وقلبت بشور پاک شه بره 

عمر خیلی کوتاه تر از اونه ک به غصه خوردن بگذره  برو از جوونیت لذت ببر هرکاری هم دوست داری انجا ...

نمیتونم هرکاری دوس داشته باشم بکنم

بخاطر اینکه فقط برای بیرون رفتن اجازه گرفتم و بعدش هم نرفتم کتک خوردم از بابام:)

امسال کنکور دارم اگه امسال قبول نشم دیگه نمیزارن حتی درس بخونم

نمیتونم هرکاری دوس داشته باشم بکنم بخاطر اینکه فقط برای بیرون رفتن اجازه گرفتم و بعدش هم نرفتم کتک ...

نهایت قبول نشدی برو سرکار مگه حتما باید درس بخونی امسال ن سال دیگه 

اگه یه بار کوتاه بیای تا اخر عمرت مجبوری همین کار و کنی روی چیزی ک میخوای پافشاری کن بلاخره خودشون خسته میشن کوتاه میان

نهایت قبول نشدی برو سرکار مگه حتما باید درس بخونی امسال ن سال دیگه  اگه یه بار کوتاه بیای تا ا ...

نمیزارن کار کنم

تنها امیدم امساله

کوتاه نمیان🥲💔

[QUOTE=332766532]کاش انقد راحت بود:) نمیتونم فراموشش کنم💔

هیچ کاری نشد نداره فقط کافيه  بخوای به قلبت به قبولون اونی که وسط راه ترکت کرده لیاقتتو نداره وبرا ادامه گزینه خوبی نبوده پس باید خوشحال باشی که رفته چون درهرحال یه روز ترکت می‌کرد واونموقع صدمه بیشتری میخوردی  باور کن هیچکس لیاقت نداره آدم بخاطرش خودشو نابود کنه