2789
عنوان

جاریم

187 بازدید | 14 پست

مااومدیم شهرستان خونه مادرشوهرم 

امشب اونم اومدبامامانش اینا 

کلا ک بامن سلام علیک نکرد بدم نشسته یکم پشتشوب من کرده

بددراخر داره میره نگاکرده میگه خدا فظ🫥

منم اصلا نگاش نکردم

نمیدونم چ مرگشونه نوبت نوبتی انگار سگ گازشون میگیره باخودشون مشگل دارن اصلا معلوم نیس چ مرگشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا جاری خراست🤗

جاری منم ماشین داره چندوقت پیش مادرشوهرموبرداصفهان ماشیرازیم خونه مانیومدن بااینکه شوهرم مریضه شدید تازه ما عکس تواینستادیدیم به مادرشوهرم گفتم اصفهان بودین من ومن کردگفتم آره، تاشوهرم گفت بیاشیرازمادرش گفت روزه دارم گناهه، اما دیروز جاری وبرادرش پستم دیدن اون سری شوهرم ناراحت شددباره مادرشوهرم بردن مشهدامشب شوهرم بهشون اس دادم باشما غریبه هستم حتی مادرش خداحافظی هم بامانکرد شوهرم بغضش گرفته بود شدید

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
مثلا میخواد خودش رو بالاتر از تو ببینه

گوه خورده

خودم فکرمیکنم نیاز ب بی اعتنایی داره زیادی خودشو گرفته 

چون پسرش رفته کار دولتی فک میکنه شاخ غول شکسته ازماهم پنهون کرده حالا توقع تبریکم داشته

خوب چیکارکنم ؟ نمیدونم چ مرگشه منم بی اعتناش کنم؟

اره کلا بهش بی اعتنایی کن. انگار وجود نداره. چون معلومه از تو پایین تره که اینجوری میکنه و میخواد حرصتو دربیاره عقده ایه. نذار به هدفش برسه. کلا ندید بگیرش. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
گوه خورده خودم فکرمیکنم نیاز ب بی اعتنایی داره زیادی خودشو گرفته  چون پسرش رفته کار دولتی فک ...

بهش زیاد فکر نکن 

خودت رو مشغول کاری کن ...ارزش ندارن

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

اره کلا بهش بی اعتنایی کن. انگار وجود نداره. چون معلومه از تو پایین تره که اینجوری میکنه و میخواد حر ...

شوهرم تازه شغل دوم گرفته بادوستش مغازه وسایل موبایل زدن درامدیم نداره ولی هی میزاره اینستا فک میکنم این بخاطر همونه فک میکنه ماالان دیگه خیلی پولدارشدیم

شوهرمنم ناراحته همش دلم براش میسوزه

بعدمادرشوهرافریتم میگه اگه داداشاباهم خوب نباشن شیرموحلال نمیکنم، خب زن حسابی برای نمیای یه سربه بچه مریض بزنی، ولی همش درگردشی با5روس پولدلرت

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
شوهرم تازه شغل دوم گرفته بادوستش مغازه وسایل موبایل زدن درامدیم نداره ولی هی میزاره اینستا فک میکنم ...

بذار بترکه. اینجور ادواری فقط باید ندید گرفت. انگار وجود ندارن. چون هر چی بیشتر تحویل بگیری همونقدر بدتر میکنن

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....