2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد بهم گفت کُپک

| مشاهده متن کامل بحث + 132381 بازدید | 1225 پست
شما که اصلا وقت ازدواجت نبود  شوهرتم لج کرده دیگه

اینکه شلخته باشم و هر روز وسایل بشکنه و من خوشحال باشم وقت ازدواجم بوده یعنی؟ 

وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا خدا 😂 اگر بدونی چندتا فنجون و لیوان تو طول سال تو خونه ما میشکنه فکر کنم من باید افسردگی میگرفت ...

من که فقط یه سرویس ظرف خوشگل و آبرومند دارم شوهرم دوتا ماست خوریشو امروز از دستش افتاد شکست

حالا خدا کنه با این روحیه ای که داره بچه دار نشه وگرنه طفلی بچه نباید تکون بخوره که جهاز خانم آسیب ن ...

فکرشو بکن رفته زنگ زده به مادرش گفته برام استکان بگیر که بتونم برم سفر یاد این بچه ها افتادم که پا میکوبن رو زمین من همین الان اینو میخوام 

مثلا 

واقعا راست میگی 

دیگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
یا خدا 😂 اگر بدونی چندتا فنجون و لیوان تو طول سال تو خونه ما میشکنه فکر کنم من باید افسردگی میگرفت ...

😂😂واییی 

من قبل ازدواج وقتی خونه بابام بودم چیزی مینداختم میشکست مامانم میگف میخام ببینم خونه خودتم اینجوری😂واقعا افتضاح حساسم مثلا ی کاسه ام لب پر شه میشینم تا صب گریه میکنم😂😂😂

فرزند ایران و جان فدای میهن🕊️♥️

مقصر تویی دنیاانقدر چیزای ناراحت کننده ای داره که نباید غصه هاتوخرج این چیزای مزخرف کنی منم دوست ندارم چیزی ازوسایل خونم خراب شه ولی دیگه توخیلی شلوغش کردی آسمونب ه زمین نیومده بود که نهایت مخریدی میذاشتی جاش

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
😂😂واییی  من قبل ازدواج وقتی خونه بابام بودم چیزی مینداختم میشکست مامانم میگف میخام ببینم خون ...

😂

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز