2777
2789
واقعا نمیشه باید تو ذاتت باشه من هزار بار سعی کردم بیخیال باشم و حواسمو پرت کردم الکی رقصیدم قهقه ز ...

با یکی دو بار ک نمیشه خیلیییی باید تمرین کرد اما قطعا جواب میده عادت بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوست داری بگو تا یکم تخلیه بشی🥲

ببین من چندوقته خیلی بدبیاری اوردم پشت سرهم. ولی تحمل میکردم. اما الان برا مامانم یه مشکلی پیش اومده غصه اونو میخورم، این دیگه تحمل کردنی نیس. واقعا راست میگن ک مادر خیلی عزیزتر از خود ادمه🥲

با یکی دو بار ک نمیشه خیلیییی باید تمرین کرد اما قطعا جواب میده عادت بشه

کاش بتونم🙂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
ببین من چندوقته خیلی بدبیاری اوردم پشت سرهم. ولی تحمل میکردم. اما الان برا مامانم یه مشکلی پیش اومده ...

عزیزم 

ان‌شاءالله که مشکلاتتون هرچی که هست حل بشه

میدونم مامان یچیز دیگه س🥺

سر نماز دعاتون میکنم اگه قابل باشم.لبخند به لبتون بیاد🌱

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
یعنی چی؟ چجوری بزرگتر بشم🤔

روی موضوعاتی که باارزش تر ن و باعث رشدت میشن تمرکز کن،  امید رو در خودت رشد بده 

به آدم های پرانرژی و امیدوار وصل بشو و ارتباط بگیر 

یا مثلا دعای حضرت موسی رو بخون:  رب اشرح لی صدری و.. کتاب های آموزنده بخون،  مثلا کتابخانه نیمه شب و.. 

مرنج و مرنجان
میدم😂😂

هر خری رو ادم حساب نکنیم یه لیست بردار ادمهای مهم زندگیت رو در الویت قرار بده و با خودت عهد کن فقط بخاطر اونها ناراحت شی یه طرف دیگه لیستم ادمهای سمی یا کم اهمیتو کم کم راه می افتی😄

درخواست ممنوع🙏
میتونی 💪

ممنون عزیزم 😘❤️

بعد فایده داره؟ مثلا الان یادم بره فردا صبح باز یادم میاد

گاهی اوقات فهمیدم واقعا مسئله رو بیخود بزرگ میکردم ، چی اینقدر فکرتو مسغول کرده ؟

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
خیلی گلی♥️♥️♥️

شما گُل تر

😘❤️