2777
2789
عنوان

جاری حسود🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 56 پست

جاریا که کلا حسودن 

رفتار شوهرت هم فقط به خاطر اینه که اعتماد به نفس نداری

وفتی مقایسه میکنه بگو نه منم مشکلی ندارم و خیلی هم‌زرنگم هی از خودت تعریف کن کم کم به خودش تلقین میکنه که زرنگی حتی اگه زرنگ نیستی😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه همکلاسی پسر داشتم همش به من تیکه می پروند. جلو جمع کارهای منو به مسخره تعریف می کرد.

منم جواب تیکه هاشو می دادم. 

اونم یکی می گفت من یکی بعدش اون دو تا می گفت

اون دو تا می گفت من دو تا اون بعدش چهارتا می گفت.

با اینجور آدم ها دهن به دهن نشو

اتفاقا یه حدیث راجع بهش خوندم

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤
جاریا که کلا حسودن  رفتار شوهرت هم فقط به خاطر اینه که اعتماد به نفس نداری وفتی مقایسه میکنه ...

👌🏻

اخه دست به هرکار میزنم ایراد میگیرن یه غذا نمیتونم به روش خودم درست کنم اصلا اعتماد ندارن بهم دیگه چه اعتماد بنفسی بمونه انگار بچه دوساله فرضم میکنن

وقتی خدا رنگ واقعی بعضیا رو بهت نشون داد سعی نکن دوباره رنگ آمیزیشون کنی!
این قبلا کارای مادرشوهرمو میکرده با کمک بقیه حالا از قضا من دستم درد میکرد کاری نتونستم گذاشتم شوهرم ...

اگه اینقدر راحت میگه مطمئنا بقیه میفهمن این براش جاری اومده حساس شده...خخخ....من بودم محکم میگفتم چون دارن ازم تعریف میکنن تو حسودیت شد؟!  دیگه هیچ وقت نمیگفت

هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
باید جوابشو بدم خیلی پروعه کاش وقتی میخام حرف بزنم گریم نگیره

اووه مثل منی منم تامیام ازخودم دفاع کنم صدام ودستام میلرزه بغض ام میگیره نمیتونم حرف بزنم 

حس میکنم ماها خیلی احساساتمون سرکوب کردیم وبروزندادیم یه جاهایی اینجوری فقران میکنه 

ب شوهرت بگو پشتت تو بگیربگوازت انتظاردارم 

هرچندمردا ازبحث های خانوما خوششون نمیاد 

ولی ازیه جایی باید یه خودی نشون بده

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
ای خدا چقد تو منییییی اصلا جوابم ندی سنگین باشی تمومه ولی ما یه نیشخند پرروشون میکنیم

بخدا تا بخوام حرف بزنم حق حقم دراومده 

فقط به مادرشوهرم گفتم خرم خوب بار میبره ولی شعور نداره حکایت این شده همینطوری با گریه گفتم بهش بگو دست از کاراش برداره 

اگه اینقدر راحت میگه مطمئنا بقیه میفهمن این براش جاری اومده حساس شده...خخخ....من بودم محکم میگفتم چو ...

نمیدونم چرا حسادت اخه منکه خیلی کم میبینمش احترامشم میزارم

حتی پیش بقیه هم بشینم باهام گرم میگیرن این حسودی میکنه

اووه مثل منی منم تامیام ازخودم دفاع کنم صدام ودستام میلرزه بغض ام میگیره نمیتونم حرف بزنم  حس ...

دقیقا منم همینطوری میشم بعدشم همش خودخوردی میکنم کاش فلان حرفو زده بودم کاش اصلا رفته بودم از اونجا ولی فقط سکوت

شوهرمم میکنه منظوری نداره🥲

👌🏻 اخه دست به هرکار میزنم ایراد میگیرن یه غذا نمیتونم به روش خودم درست کنم اصلا اعتماد ندارن بهم ...

پدر و مادر من با من که بچه اشونم اینطورین. فکر نکن چون عروسی اینطوری هستن

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤
دقیقا منم همینطوری میشم بعدشم همش خودخوردی میکنم کاش فلان حرفو زده بودم کاش اصلا رفته بودم از اونجا ...

من تازه بعدازدعوا جواب های بهتری یادم میاد میرم بهش میگم دلم خنک بشه 

نمیشه ازش فرارکنی بنظرم باید جلوش وایستی مثل خودش 

حرف نزنی سکوت کنی میشه توسری خورش 

اینجورادماخیلی پررون

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
پدر و مادر من با من که بچه اشونم اینطورین. فکر نکن چون عروسی اینطوری هستن

حرف پدر و مادر دردش کمتره تا با طعنه بهت بگن