2777
2789
عنوان

جاری حسود🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 56 پست
اوووف در کل جاری خیلی ناخوشآینده تنها راهش اینه مثل دختر خاله مامان زن همسایه بش نگاه کنی یعنی ...

از شانس بد منه شوهرم حسابی چسبیده بهشون و ولشون نمیکنه

وقتی خدا رنگ واقعی بعضیا رو بهت نشون داد سعی نکن دوباره رنگ آمیزیشون کنی!
دقیقا  ولی نمیدونم چی بهش بگم چون همیشه ادم اروم و دل صافی بودم اصلا بلد نیستم یه چیزی بگم که ...

میدونم.. منم همین طورم..کم زبونم خیلی جاها میخاستم جواب بدم نمیدونستم چی بگم...یا گفتم اینبار منم مث خودش ضایش میکنم... ولی اون سوتی نمیده😬   

هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم.. منم همین طورم..کم زبونم خیلی جاها میخاستم جواب بدم نمیدونستم چی بگم...یا گفتم اینبار منم مث ...

هیچی نمیگم بعدش همش خودخوری میکنم نابود شدم نصف چپ بدنم همه عصباش تیر میکشه

اصلا پای حسادت نزارم بین من و شوهرم بهم میریزه جوری منو خورد میکنه جلوی بقیه و خودش ک شوهرم فکر میکن ...

خب یبار جوابشونو بده! بگو شد من یبار کاری کنم شماها ایراد نگیرین و حرف در نیارید؟؟! جاریت تیکه انداخت نخند بگو دقیقا واسه چی یه همچین حرفی زدی ؟ جدی و با تعجب

یه دو سه سری اینجوری توی جمع کنفش کنی خودشو جمع میکنه

به شوهرتم بگو دفعه ی بعد اگر جاری تو جمع تیکه انداخت و توهم ساکت موندی و جوابشو ندادی یا تاییدش کردی دیگه جایی که اون باشه پامو نمیزارم،  روی موضع خودتم سفت وایسا و کاملا جدی باش ،مردا از همون اول اگر جمعشون نکنی بدعادت میشن هرجور دلشون بخواد باهات رفتار میکنن

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

هیچی نمیگم بعدش همش خودخوری میکنم نابود شدم نصف چپ بدنم همه عصباش تیر میکشه

یکمم چون اول زندگیته..دوسال دیگه کمتر برات اهمیت داره...اونم چون تازه اومدی اینطوری میکنه یکم بگذره بیخیالت میشع....یکی دوتا حرفاشو میگی مثلا؟

هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
خب یبار جوابشونو بده! بگو شد من یبار کاری کنم شماها ایراد نگیرین و حرف در نیارید؟؟! جاریت تیکه انداخ ...

فعلا ک میخام کم محلی کنم بلکم ادم شد

استاتر منم دقیقا همسن تو بودم ازدواح کردم و دقیقا شرایطتو داشتم اینجور شوهرا رو فقط با زبون ذراز میشه ادم کرد از خودت تعریف کن تو جمع بیشتر حرف بزن سعی کن از اشتباهای جاریتو پیشش پررنگ کنی میدونم کار درستی نیست ولی شوهرت اینجوری فقط آدم میشه و اینکه خودشم با بقیه مقایسه کنی تا به زشتی کارش پی ببره من نتیجه گرفتممم

یکمم چون اول زندگیته..دوسال دیگه کمتر برات اهمیت داره...اونم چون تازه اومدی اینطوری میکنه یکم بگذره ...

این قبلا کارای مادرشوهرمو میکرده با کمک بقیه حالا از قضا من دستم درد میکرد کاری نتونستم گذاشتم شوهرم بیاد باهم انجام دادیم تو جمع گفتن خداروشکر عروست خوبه و اینا اینم گفت صبر کنین منم بگم اگر خوبه نباید خونش تا روز اخر اینطوری بود فلان بود بهمان بود

کلا این مدلی دخالت میکنه و منت میزاره من که اون موقع نبودم

اوووف در کل جاری خیلی ناخوشآینده تنها راهش اینه مثل دختر خاله مامان زن همسایه بش نگاه کنی یعنی ...

ببین من دقیقا همینم خیلی خیلی رسمی محترم ولی رسمی 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

استاتر منم دقیقا همسن تو بودم ازدواح کردم و دقیقا شرایطتو داشتم اینجور شوهرا رو فقط با زبون ذراز میش ...

🥹👌🏻میترسم از خراب شدن زندگیم بخاطر همین خیلی ملاحضه میکنم😔

اخه شوهرم طرفشو میگیره بدتر سوز به دلم میشه 😔🥹همش منو با اون مقایسه میکنن تازه چندماهه ازدواج کردی ...

کلا دوتاکارمیتونی بکنی یانادیدش بگیری وجواب ندی 

یامثل خودت باشی یکی دوبارقهوه ایش کنی دیگ جرات نمیکنه بهت تیکه بندازه

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
کلا دوتاکارمیتونی بکنی یانادیدش بگیری وجواب ندی  یامثل خودت باشی یکی دوبارقهوه ایش کنی دیگ جرا ...

باید جوابشو بدم خیلی پروعه کاش وقتی میخام حرف بزنم گریم نگیره