2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

91 بازدید | 14 پست

دوستان

داداش من چندسال قبل با همسرش آشنا شد و با هم ازدواج کردن.ی مدت دوست بودن و داداش منم هرچی بش میگف من کوچیکترم و شرایطش رو ندارم و اینا اون میگف نه من همه چیو حل میکنم و پول داریم و این چیزا.خلاصه ازدواج کردن و...

ی مدت بعد هرچی میشد و هرچی تو خونه می‌گفتیم بهش رو میرفت میزاشت کف دست بقیه و اینطوری شد که مامانم با عروسمون قهر کرد.اونموقع نامزد بودن هنوز.بعد از ی مدت خودش پیش قدم و شد و آشتی کردن.داداشم اون اوایل خیلی ازش تعریف میکرد و اینا.میرفت سربازی اونموقع.همیشه هم یچی میخرید و مرخص ک میشد میرفت تحویلش میداد(منظورم اینه ک بش توجه میکرد)عروسی ک کردن جر و بحثاشون شروع شد.من نمیخام از برادرم دفاع کنم و اینا اما هر بار که بحث میکردن داداشم میگف بیش از حد غر میزنه و جوری هست که خود منم چندبار دیدم چقدر یچیزی رو کش میده و...طوری ک یبار بحثاشون رو آوردن خونه ما و من اون شب تپش قلب گرفتم.(از قبل هم ازش بارها دلخور شدم چون همش وقتی بحث میکنن ب داداشم و مامانم اینا میگه ایشالا سر دخترای خودت بیاد این چیزا.و یبار هم سعی کرد ب من و یکی دیگه از خواهرام تهمت بزنه.واسه همین میگم ازش دلخورم و کلا حضورش تو خونمون یکم سنگینه.اما سعی کردم همه چیو فراموش کنم.داداشم متاسفانه چندبار روش دست بلند کرده و زنداداشم میگه میخام خودم و بچم رو بکشم!!!(بچه اش ۴ سالشه)این بچه بیشتر اوقات خونه ما هست و همش میفرستتش اینجا.و ما نمیدونیم باید چ عکس العملی نشون بدیم وقتی ک می‌بینیم اینقدر بحث دارن با هم.نمیدونیم از کی دفاع کنیم.یا اصن چرا زنداداشم نمیره طلاق بگیره!این ازدواج دومش هست.قبلا عقد بود و طلاق گرفته اما نمیدونیم چرا.چون خانواده ام اصلا نرفتن پرس و جو کنن.بحثاشون هم سر خانواده زنداداش خودمه.مشکلش اینه ک چرا برادرم دلش نمیخاد خیلی رفت و آمد داشته باشن و بریز بپاش کنن یا چرا داداشم اونقدر باهاشون صمیمی نیست و اونقدر ک باید احترام نگه نمیداره و بحثای دیگه ای که نوشتنشون از حوصله ام خارجه.بنظرتون چیکار کنیم؟قبلا مشاوره رفتن ولی فایده ای نداشته و داداشم تنها بهانه اش‌ اینه ک همسرش بیش از حد ب یچی‌گیر میده و حرف میزنه و اعصابش رو خورد میکنه.جوری که گاهی از خونه میزاره میره بیرون.من واقعا نمیدونم چی بینشون میگذره اما یروز بحث میکنن و چندوقت خوبن و این وسط مارو هم درگیر بحثاشون میکنن و مامان بیچاره ام واقعا سنش برای تحمل این چیزا زیاده.

ظاهرا عروستون مشکل روحی روانی داره  باید ببرید روانپزشک درمانش کنید

از چه نظر این رو میگین؟آخه هردوشون مقصرن اما زنداداشم واقعا یسری جاها شورش رو در میاره.تا ی بحث کوچیک میشه ب مامانم میگه و یبار ظرف غذارو از جلو داداشم برداشته بود انداخته بود تو سینک و بش گفته چرا میخوری و اینا!چون اینارو فامیل هام آوردن و تو نخور.اونم برداشته یسری چیزای دیگ رو انداخته تو سینک و زنش هم فوری زنگ زد به مامانم ک بیاین اینجا رو تمیز کنین🤦‍♀️💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چه نظر این رو میگین؟آخه هردوشون مقصرن اما زنداداشم واقعا یسری جاها شورش رو در میاره.تا ی بحث کوچی ...

یکی اینکه بخاطر کارای بچگونه یا بهتره بگم غیرمنطقی و چون بچه نیست مشخصا روانش تکامل نیافته و به بلوغ نرسیده 

دوم اینکه یه زن با روح و روان سالم نمیاد تهدید کنه به کشتن خودش و بچش 

یکی اینکه بخاطر کارای بچگونه یا بهتره بگم غیرمنطقی و چون بچه نیست مشخصا روانش تکامل نیافته و به بلوغ ...

چی بگم والا.بچه اش رو هم ب گفته داداشم زیاد میزنه.ینی خیلی بش ایراد میگیره ولی ظاهرا با بچه های فامیلش خیلی خوبه و همش جلو اونا بچه خودش رو تحقیر میکنه گاهی.دیگه نمیدونم چی ب چیه.

باور کنید مشکل روحی داره  زن داداش خودمم همینه

شا سعی نکردین رابطه بینشون رو درست کنید؟

آخه ما وقتی چیزی ام نمیگیم میگه شماها همتون سکوت میکنید و خانواده خودم خوبن فقط.مطمئنم اگه دخالت هم می‌کردیم یچیز دیگه میگفتن بهمون

شا سعی نکردین رابطه بینشون رو درست کنید؟ آخه ما وقتی چیزی ام نمیگیم میگه شماها همتون سکوت میکنید و ...

نه ما کلا قطع رابطه کردیم خیلی ساله 

از طرف اونم بود این قطع کردنه

الانا داداشم پنج روز خونه خودشه یه ماه خونه ما 

شا سعی نکردین رابطه بینشون رو درست کنید؟ آخه ما وقتی چیزی ام نمیگیم میگه شماها همتون سکوت میکنید و ...

شما هرچی بگید اون آروم نمیشه 

چون خودشم نمیدونه دقیقا از چی ناراحته 

کاش قبل ازدواج تحقیق میکردین مخصوصا اینکه مطلقه بود مشخصه مشکلی بوده 

شما هرچی بگید اون آروم نمیشه  چون خودشم نمیدونه دقیقا از چی ناراحته  کاش قبل ازدواج تحقی ...

خانواده ام هیچ حرکتی‌نزدن

داداشمم بچه بود ۲۰ سالش بود و اون ۲۳