خاکتوس مدیر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 4395 عنوان عکس //زود میذارم زود برمیدارم | مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 53 پست نظرتونو بگید فقط راجع ب چهره و اخلاقش یه اعلام حضور کنید بدونم واسه خودم نمیذارمپ. ن:اینکه صاحبش راضیه یا نه و استوری کیه که اسکرین گرفتم هم کاری نداشته باشید بذارید گناهش گردن من باشه نگران هستید عکسو نبینید خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️) میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس 1403/01/03 | 00:43 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahe_sha_taram عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 166 بیدار بودن ربطی به بیکاری نداره ولی تا این ساعت ول چرخیدن یه مرد تو همچین سایتی مفهوم واضحی داره😂😂 تعطیلات عیده بیکاریم دیگع انقد ک اینجا چرخ زدی تو ی گپ مختلط زده بودی تا الان با یکی آشنا شده بودی ازدواج کرده بودی ای ب درد نخور 😂
parrrrmida عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 965 تعطیلات عیده بیکاریم دیگع انقد ک اینجا چرخ زدی تو ی گپ مختلط زده بودی تا الان با یکی آشنا شده ... هنوز به سطح ترشیدگی تو نرسیدم که برم تو گپ مختلط دنبال شوهر برای خودم بگردم تو دنیای واقعی گزینه های بهتری وجود داره برای من برعکس تو😂😂😂😂👍
mahe_sha_taram عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 166 هنوز به سطح ترشیدگی تو نرسیدم که برم تو گپ مختلط دنبال شوهر برای خودم بگردم تو دنیای واقعی گزینه های ... اگه داشت ک الان بغل شوهرت بودی نه اینکه اینجا با من صحبت کنی 😂
parrrrmida عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 965 اگه داشت ک الان بغل شوهرت بودی نه اینکه اینجا با من صحبت کنی 😂 نه که الان تو داری با زنت....استغفرالله
mahe_sha_taram عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 166 نه که الان تو داری با زنت....استغفرالله چ ربطی داره؟ تو ادعا میکنی کلییی کیس ازدواج برات تو دنیای واقعی هست نه من 😂
niloam عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 5301 عکس چی شد اسی ؟ میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲
parrrrmida عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 965 چ ربطی داره؟ تو ادعا میکنی کلییی کیس ازدواج برات تو دنیای واقعی هست نه من 😂 اینطور که از تاپیکات معلومه زیر سن قانونی یعنی زیر ۱۸ سالی به عنوان خواهر بزرگترت بهت پیشنهاد میکنم بری بخوابی وگرنه اگه مامانت اومد بالای سرت برات بد تموم میشه😂😂😂👍
دختر_شوتی_سوار عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1284 تعطیلات عیده بیکاریم دیگع انقد ک اینجا چرخ زدی تو ی گپ مختلط زده بودی تا الان با یکی آشنا شده ... حالا منمیرم گپمختلط اولین جمله میگم سلام داداشا ما همیشه میخندیم چون به شما نمیرسه غم های مارو ببینین :) تورک 🔗💚
عقابه_سینگل عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 7571 تعطیلات عیده بیکاریم دیگع انقد ک اینجا چرخ زدی تو ی گپ مختلط زده بودی تا الان با یکی آشنا شده ... ازدواج..اخه مگه میشه شما مردارو تحمل کرد😂
mahdiss1 عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 636 حالا منمیرم گپمختلط اولین جمله میگم سلام داداشا از داداش شوهر در نمیادا......😅😅😅😆هر کی هم مدنظرش باشی پریده درخت از ریشه آب میخوره آدم از ذاتش
mahe_sha_taram عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 166 اینطور که از تاپیکات معلومه زیر سن قانونی یعنی زیر ۱۸ سالی به عنوان خواهر بزرگترت بهت پیشنهاد میکنم ... کم میاری چرا چرت و پرت میگی؟ چ ربطی ب سن قانونی داره؟ وقتی میگن حرف حق جواب نداره یعنی این 😂
دختر_شوتی_سوار عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1284 از داداش شوهر در نمیادا......😅😅😅😆هر کی هم مدنظرش باشی پریده همین دیگ سادم خواهر #ساده ما همیشه میخندیم چون به شما نمیرسه غم های مارو ببینین :) تورک 🔗💚
noruaa عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 7432 اگه داشت ک الان بغل شوهرت بودی نه اینکه اینجا با من صحبت کنی 😂 واییی آقا بحث رو نکش جایی دیگه هوایی شیم😂😂حالا بگو کی حاملت کرده که اینجایی؟😂(جهت خنده)
ghazal1385 عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 19871 چ ربطی داره؟ تو ادعا میکنی کلییی کیس ازدواج برات تو دنیای واقعی هست نه من 😂 برو گمشو دیگه حالمونو بد کردی
parrrrmida عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 965 کم میاری چرا چرت و پرت میگی؟ چ ربطی ب سن قانونی داره؟ وقتی میگن حرف حق جواب نداره یعنی این 😂 حرف حق چیه مگه هر کی کیس داره باید بره ازدواج کنه من تا ارشد دکترامو نگرفتم همینجام