2777
2789
یکیه اگه سوال بیشتری در موردش  داری بپرس توش واردم چند بار تلویزون فروختم و خریدم

با شوهرم بحثم شد لوستر کشید از شیشه هاش پرت شده خورده تلویزیون رد افتاده الان یه هفته اس فعلا همون جوری مونده میخوام ببینم هزینه اش چقد میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این پنلش کاملا اسیب دیده

و متاسفانه اصلا قابل تعمییر نیست و فقط باید تعویض بشه ک از لحاظ قیمیت اصلا و ابدا نمی ارزه چون نزدیک قیمت خود تلویزیون در میاد 

پنل گرون ترین قطعه یک تلویزیونه و اگه چیزیش بشه متاسفانه اون تلئیزون عملا دیگه تعطیله

با یک مثال میگم مثلا قیمت یک تلویزون اسنوا 55 نو 18 هست کارکردش رو 14 بزارن ضربه خوردش رو 1 یا 2 تومن اگهی میکنن چون عملا گرون ترین قطعش رو از دست داده فقط دیگه یک برد مونده با یک بدنه

عزیزم این پنلش کاملا اسیب دیده و متاسفانه اصلا قابل تعمییر نیست و فقط باید تعویض بشه ک از لحاظ قیمی ...

من نمیخوام کسی بدون ضربه خورده اگه بگن موقع پاک کردن اونجوری شده می‌فهمن نمیدونم چی بگم

من نمیخوام کسی بدون ضربه خورده اگه بگن موقع پاک کردن اونجوری شده می‌فهمن نمیدونم چی بگم

اره کاملا میفهمن . با پاک کردن حتی اگه مایع ب ال سی دی نفوذ هم کنه این شکلی نمیشه این کاملا مشخصه ضربه خورده