2777
2789

الان دو مدل آدم نظر میدن. یا خیلی راضین یا خیلی ناراضی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

ادما همه ایراد دارن. اما باید ببینی میشه تحمل کرد یانه...  درهرحال دوس داشتم مجرد بودم. زندگی بی دغدغه و راحت و دلبخواه خودم. اماچون همسرمو دوس دارم متاسفانه ایندمو چال کردم ( مهاجرت)

و بازهم چون دوسش دارم نمیتونم ازعمق وجودم بگم که دوس دارم بازم مجرد باشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه از خونه بابام جدا شدم راضیم از انتخابم نه شاید با ادمای دیگه ای خوشبخت تر بودیم 

بدیای خودم زود رنج بودنم و زود از کوره دررفتنم و سرد شدنم

همسرمم اینکه سکوت میکنه سکوت میکنه سکوت میکنه بعد دیگه تحقیراش و حرفای سنگینش شروع میشه

الان دو مدل آدم نظر میدن. یا خیلی راضین یا خیلی ناراضی

ميخام بدونم كسي ك ناراضيه چرا و كسي ك راضيه چرا

چون من با خودم فك ميكنم شايد من فقط شرايط خوبي ندارم و از شوهرم ناراضي ام ميخام ببينم كسي مث من هست

ادما همه ایراد دارن. اما باید ببینی میشه تحمل کرد یانه...  درهرحال دوس داشتم مجرد بودم. زندگی ب ...

ارع خب دوس داشتن بي تاثير نيست اما ميخام بدونم كي تو شرايط من هست

اینکه از خونه بابام جدا شدم راضیم از انتخابم نه شاید با ادمای دیگه ای خوشبخت تر بودیم  بدیای خ ...

حالا من برعكس خونه بابام شرايطم خيلي خوب بود و بهتر از الا بود همه نظر واقعا بهتر بود اما الا شوهرم بددهنه منت ميذاره و وابسته مامانشه و من خسته شدم ميخام ببينم كي تو شرايط منه