2777
2789
عنوان

هوس بارداری 😋

309 بازدید | 39 پست

توی دوران بارداری چ هوس هایی کردین دلتون چی میخواست؟ 

از چی بدتون میامد؟ 

من  مجردم ولی توی ماه رمضان دلم مثل  زنای حامله خیلی هوس میکنه 😜😂👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از گلابی متنفر بودم ولی عاشق هندونه بودم یه شب ۱۲شب شوهرم رفت برام هندونه خرید طفلکی. خیارشور هم خیلی خیلی دوست داشتم از ترس فشارخون نمیخوردم انقدر هوسم شدید بود که گاهی وقتا بوش رو حس میکردم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

هوس کجا بود حتی یه لقمه غذا نمی تونیم کوفت کنیم انقدر ک بالا میاریم آبم نمی تونیم بخوریم اینا نباشه هوسم نکردیم نکردیم دارم جون میدم دیگ از لاغری رگ پیدا نمیکنن یه سروم بزنن تازه هنوز ۹ هفتمه تا اخر فکر کنم بمیرم

هوس کجا بود حتی یه لقمه غذا نمی تونیم کوفت کنیم انقدر ک بالا میاریم آبم نمی تونیم بخوریم اینا نباشه ...

روزی ی دونه دمیترون یا ب ۶بخور

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

من متاهلم باردار نیستم ولی بعضی وقتا هوس چیزای خاصی میکنم

من دیشب ساعت 12 بیدار شدم رفتم اشپز خونه طبقه پایین سمبوسه میخوردم بابام امد پایین گفت چخبره بعد هم خندید 😂

وای من حتی فکر گوجه سبز میکنم همه دندونام درد میگیره ولی روزی ۲.۳کیلو گوجه سبز میخوردم دوغ ترش و اش ...

از اون نوع ک هوس ترشی جات مثل شما میکنن زیاد دیدم ولی یکی رو دیدم عوس چیزای تلخ میکرد 

عرق بادام تلخ

عرق شاتره و.. 😂

گِل مهر گُل علف

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

میخورم یبوست میاره بدجور بعدم انگار باید هر ۳ ساعت بخورم فورا اثرش میره

من آبم میخورم بالا میاوردم تو دو هفته سه کیلو کم کردم دیگ دکترم مجبور شد برام بنویسه ب من میساخت خداییش حالم باهاش خوب شد

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹