qaz12 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 1241 عنوان سوال دارم 58 بازدید | 10 پست دختر مجرد پدر ومادرش فوت شده بره پیش خواهرش شوهر خواهر فوت شده یا خونه برادرش دوطبقه هست زندگی بکنه باکدام ادم راحت میشه 1403/01/02 | 21:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 خواهرشحتی اگرشوهرش هم زنده باشه مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
qaz12 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 1241 خواهرش حتی اگرشوهرش هم زنده باشه شوهر خواهر فوت کرده منظورم خودم میگم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 شوهر خواهر فوت کرده منظورم خودم میگم متوجه شدمگفتی خودت مجردی ویابایدبابرادرت باشی یاخواهری که همسرش فوت شدهگفتم باخواهرت راحتتریگفتم حتی اگرهمسرش هم زنده بوداونجاراحتتربودی تابازن داداش مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 دلسوزی خواهر بیشتر میشه یابرادر خواهر مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
qaz12 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 1241 متوجه شدم گفتی خودت مجردی ویابایدبابرادرت باشی یاخواهری که همسرش فوت شده گفتم باخواهرت راحتت ... ممنون یعنی خونه دوطبقه جدا هست امکان مشکل هست
felor_2002 عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 742 چرا فکر کردی برادر دلسوزه برادر تا وقتی برادره که مجرده متاهل که شد از هر غریبه ای غریبه تره خواهرتو بیار پیش خودت نذار منت زن برادر بالا سرش باشه
qaz12 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 1241 چرا فکر کردی برادر دلسوزه برادر تا وقتی برادره که مجرده متاهل که شد از هر غریبه ای غریبه تره& ... خودش خونه داره بچه داره
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 ممنون یعنی خونه دوطبقه جدا هست امکان مشکل هست بابرادرت؟!اگرکامل جداباشی مشکلی نیست ولی تنهایی سخته وباخواهرت۱۰۰٪راحتتری مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......