2789
چه زمانی به بابام بگم بزارم بعد از کنکور بگم؟ واکنش بابام چیه؟به عمم یا دختر عمم چیزی میگه؟اصلا گفت ...

ببین به حرفم گوش بده 

تموم ناراحتی‌ها و ترس.هات‌و الان بریز دور و فقط درس بخون و به هیچی فکر نکن

بعد کنکور به بابات بگو 

ازت حمایت میکنه و مشکلت حل میشه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ح رو حس کردم  شایدم واسه خاستگار قبلیت‌و حس کردم

قشنگم مشخصات ظاهریش میگی؟؟؟

ماه تولد (حتی فصل) دوسم داره؟؟پشیمون میشه که برگرده؟؟؟

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
ببین به حرفم گوش بده  تموم ناراحتی‌ها و ترس.هات‌و الان بریز دور و فقط درس بخون و به هیچی فکر ن ...

ممنونم ازتون با پیامتون اشک از چشمم اومددارم تمام تلاشم میکنم که درسمو بخونم ولی میترسم تو این چندماه باقی مونده از کسی چیزی بشنوه و دیگه اونطوری خیلی بد میشه یا اینکه میترسم عمم اون ویسو برا بابام بفرسته اینقد استرس دارم شبا همش کابوس میبینم به نظرتون تابستون همه چیزو به بابام بگم یا فقط بعضی هاشو بگم چون بابام عصبی 

من ح رو حس کردم  شایدم واسه خاستگار قبلیت‌و حس کردم

جواب سوال منم میگی عزیزم

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
مشخصات همسر آینده منم میگی

حس ششم یعنی وقتی با کسی ارتباط داری حسش رو بگیری 

من میتونم راجب شخصه شما که باهات در ارتباطم حسم رو بگم 

ولی واسه کسی که هنوز وجود نداره نمیشه چیزی گفت

مگر اینکه پیشگو باشی

ممنونم ازتون با پیامتون اشک از چشمم اومددارم تمام تلاشم میکنم که درسمو بخونم ولی میترسم تو این چندما ...

عزیزم چندسالته؟

نیاز به کمک داری؟

میخوای باهات صحبت کنم؟ 

غم‌و ترس عجیبی ازت حس میکنم که زودگذره و شاید اهمیت چندانی هم نداشته باشه اما تورو ترسونده

قشنگم مشخصات ظاهریش میگی؟؟؟ ماه تولد (حتی فصل) دوسم داره؟؟پشیمون میشه که برگرده؟؟؟

ناراحت نشو از حرفم ولی تو خودت‌و داری سره هیچ‌و پوچ اذیت میکنی 

کسی که رفته دیگه برنمیگرده اگه هم برگرده از سر دوست‌داشتن نیست

خیلی ضعف ازت حس میکنم

ضعیف نباش دختر، کسی که لیاقتت‌و نداره دنبالش نباش

ناراحت نشو از حرفم ولی تو خودت‌و داری سره هیچ‌و پوچ اذیت میکنی  کسی که رفته دیگه برنمیگرده اگه ...

از هرکی پرسیدم گفتن برمیگرده که

میخواستم بازم‌ حس خوب بگیرم😞