2789
اره باهاش ازدواج نداری و نمیشه مشخصات کسی که فعلا در زندگی شما حضور نداره رو گفت چون نمیشه حسش کرد

من و عشقم کی آشتی میکنیم 

کاربری مال دو نفره که الان یه نفر ازون دونفر داره ازش استفاده میکنه😎
چ جالب توام حس ششمی هستی؟ یکم راجب من بگو ببینم چقدر حست درسته

والانمیدونم بقیه میگن حس ششمی

حس میکنم قدت متوسط رو به کوتاه

موهات تقریبابلند

رنگ پوستت کمی ازگندمی تیره تر

چشمات تیرس، ابروهات کلفته، لبات گوشتیه

حس میکنم پرحرفی کمی، حرف مادرتوخیلی قبوول داری

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

والانمیدونم بقیه میگن حس ششمی حس میکنم قدت متوسط رو به کوتاه موهات تقریبابلند رنگ پوستت کمی ازگند ...

حس میکنی کی بهم پیام میده؟؟؟حسش بهم چیه؟؟چرا جوابمو نمیده؟ ؟؟

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.
اگه این چ جور سوالیه  نمیشه کسی‌و که حضور نداره حس کرد

خب سوالای بقیه رو چه جوری جواب میدادی😕 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

والانمیدونم بقیه میگن حس ششمی حس میکنم قدت متوسط رو به کوتاه موهات تقریبابلند رنگ پوستت کمی ازگند ...

در مورد ظاهرو شخصیت منم میگی + ماه تولد

❤️بَشِه ی خوب سایت ❤  /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️  چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار  ...