2789
عنوان

ویروس

111 بازدید | 15 پست

سلام به همه خوبین یه سوال داشتم من صبح موقع سحری خوردن حس کررم گلوم یه جوریه ولی نشد قرص بخورم ولی بعد افطار قرص خوردم بعد بی حال و بی حوصله هم هستم و لرزم یه کم دارم به نظرتون سرماخوردم؟؟

اینم بگم داداشم تو اسفند مماه مریض شد و ویروسی بود یه کمم بعش بابام مریض شد مامانمم مریض شد ولی زود رفت دکتر یعنی خودش گفت دست میزد بدنم درد گرفت زود رفت دکتر بابامم دو بار رفت داداشمم مامانم یه بار برد ولی من نمیتوننم برم به نظرتون سرماخوردم؟

ماهم اول ماه رمضان مریض شدیم

سحری قرص میخوردیم بهترشدیم الحمدالله

تقریبا۱هفته میکشه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
ماهم اول ماه رمضان مریض شدیم سحری قرص میخوردیم بهترشدیم الحمدالله تقریبا۱هفته میکشه

سلام عزیزم منم بعد افطار یه قرص خوردم چند دقیقه پیشمم سرماخوردگی خوردم فکر کنم شماها دکتر رفتین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم منم بعد افطار یه قرص خوردم چند دقیقه پیشمم سرماخوردگی خوردم فکر کنم شماها دکتر رفتین  ...

نه بابامن تاروبه موت نشم نمیرم😁😂🤣🤣

دکتری نیستم

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
نه بابامن تاروبه موت نشم نمیرم😁😂🤣🤣 دکتری نیستم

من میترسم از یه چیزهایی وگرنه اگه میشد میرفتم ولی خوب اونم قرص میده و من هر قرصی به معده ام نمیسازه منظورم روکش داره که البته نصف کنم میسازه ها ولی الان فقط سفالکسیم میخورم

من میترسم از یه چیزهایی وگرنه اگه میشد میرفتم ولی خوب اونم قرص میده و من هر قرصی به معده ام نمیسازه ...

من سرماخوردگی میخوردم نصف

واستامینوفن اونم نصف

۲باربیشترنخوردم الحمدالله

ولی بایددوره اش بگذره اینافقط کمی آروم میکنن

من سرماخوردگی میخوردم نصف واستامینوفن اونم نصف ۲باربیشترنخوردم الحمدالله ولی بایددوره اش بگذره ای ...

من گلوم درد داره وایه همون چرک خشک کن میخورم سرماخوردگی هم کاممل خوردم

من گلوم درد داره وایه همون چرک خشک کن میخورم سرماخوردگی هم کاممل خوردم

انشاءالله بهتربشی

آره۲روزخیلی گلوم میسوخت

انشاءالله بهتربشی آره۲روزخیلی گلوم میسوخت

من دو روز پیشم همین سوزشو داشتمم و بعد افطار قرص خوردم میدونی دکتر امروز به بابام سرم زد و امپول و قرص و شربت داد قرصم اموکسی کلاو هست و معده ام به این حساسه به سفیکسیمم حساسه ولی دومیو نصفه میخوردم 

عزیزم شمما از دکتر رفتن میترسی یا حوصله نداری بری؟؟؟

نه نمیرم

نمیترسم

زیادبهشون اعتمادندارم

چون خطاهاشون خیلی زیادی شده دیگه

نه نمیرم نمیترسم زیادبهشون اعتمادندارم چون خطاهاشون خیلی زیادی شده دیگه

ولی دکتری که مامانم میره از وقتی اومد تو این خونه اون دکتره بوده دکتر عمومی و اطفاله و یه مطب کوچیک داره تو محله مون یه درمانگاه هم هستا ولی مامانم بیشتر پیش این عمومیه میره 

نه نمیرم نمیترسم زیادبهشون اعتمادندارم چون خطاهاشون خیلی زیادی شده دیگه

عزیزم‌بعد شما با سرماخوردگی تو روزه داری اذیت نبودی؟؟؟

بعد چرک خشک کنم میخوردی یا همون دو تا قرصو خوردی

عزیزم‌بعد شما با سرماخوردگی تو روزه داری اذیت نبودی؟؟؟ بعد چرک خشک کنم میخوردی یا همون دو تا قرصو خ ...

نه من چرک خشک کن اصلانمیخوردم حتی بخاطراین ویروس کل دندونام دردگرفته بود

همون۲قرص

ویگه روزه روبایدگرفت

نباشی هم اشتهاکه نداری وفقط میخوابی

خب روزه ام روهم میگیرم

نه من چرک خشک کن اصلانمیخوردم حتی بخاطراین ویروس کل دندونام دردگرفته بود همون۲قرص ویگه روزه ...

سلام عریزم ولی من مجبورم قرص بخورمم گلوم خوب بشه هر چند نمیدونم واقعا گلوم ار سرماخوردگیه یا نه ولی چون لرز داشتم مبگم از اونه منم دیروز دلم نیومد روزه مو بخورم و گرفتم ولی قرصو من بعد افطار میخورم الانم دلم میخواد هممونو بخورما ولی نمیشه