2777
2789
عنوان

زندگی ادامه داره حتی بدون تو !

423 بازدید | 34 پست

وقتی عاشق میشیم فکر میکنیم زندگی بدون اون یعنی هیچی ...

وقتی میبینیم ته مسائلمون بن بسته اولش نمیخواییم بپذیریم ولی وقتی  میسپاریمش به زمان و کلی بهش فکر میکنیم و میبینیم که باید بپذیریمیش ...

تازه از پذیرش ماجرا ،داستان شروع میشه .وقتی عاشق میشیم گاهی اون فرد از لحاظ ذهنی اونقدر ما رو درگیر میکنه که حواسمون به خیلی چیزا نیست ...

ولی وقتی فاصله میگیره و قطع میشه ارتباط  و به دورمون نگاه میکنیم میبینیم کلی چیزا وجود داره که انجامش بدیم بدون اون ،کلی آدمای جدید هستن ...

خیلیا معتقدن که ما فقط قابلیت یکبار عاشق شدن رو داریم و اگه اون رو بتونیم فراموش کنیم یعنی عاشق نبودیم ...

اما نه ،ما بار ها و بار ها میتونیم عاشق بشیم ...بار ها و بار ها میتونیم از عشق دست بکشیم و ...

آره نمیشه فراموشش کرد ،آدمی که تاثیر بزرگ رو زندگیت ،رو قلبت ،رو شخصیتت میذاره و حتی روی پیشرفتت رو نمیشه فراموش کرد اما میشه کمرنگش کرد ،میشه جا داد هنوز فردی رو تو قلبت ...

هر چند الان واقعا تو زندگیم و از ته دلم نمیخوام تا مدتهای طولانی کسی بیاد تو زندگیم دیگه و اصلا به هیچ کسی فکر نمیکنم و به فکر آینده امم ولی میخوام بگم به خاطر یه نفر خودتونو محدود نکنید ...

اون آدم زندگی خودشو داره نرمال ادامه میده ،چرا ما باید خودمونو عذاب بدیم ...یکبار اومدیم که زندگی کنیم چرا نباید تلاش کنیم برای خودمون ...حال خودمونو خوب کنیم ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا به آخر نرسیده ،دنیا فراتر از عشق ما صرفا به یه آدمه دنیا پر از چیزاییه که وجود داره تا ما بفهم ...

دقیقا و هیچکس مهم تر از خود ما نیست

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

من میگم عادته. و وقتی ادم تسلیم میشه تازه راحت میتونه نفس بکشه

یه جورایی آره ...

ولی خوب یه جورایی فراتر از عادته درک یه سری چیزا و کنار اومدن باهاش ...

یه جورایی عاقل تر میشی باز 

من یسالی هس درگیر عشق شدم

و واقعا زندگیم خیلی پررنگتر و قشنگ تر شده

اما متاسفانه خانوادم حتا نفرت از این دارن ک اسمشو هم بیارم چ برسه به اینکه بگم عاشقش شدم

اون۶ساله عاشقه و من یساله دل بهش بستم

میدونی قشنگی عشق به لینکه با منطق عاشق بشی امان از اون عشقی ک منطق هم همراهش باشه دیگه هیچ جوره نم ...

با منطق عاشق شدم و تهش هیچی نبود ...

در کل عشق هم قشنگه هم درده هم درمانه ...

ما محترمانه تموم شد بینمون ،حتی دعوامونم دعوا نبود ...

نمیدونم منظورت از ادامه دادن کدوم ادامه دادنه ،منطقت بیاد وسط میبینی پشت عشقای منطقیتم یه سری چیزای بهتر وجود داره ...

آفرین خیلی قشنگ گفتی ادم تو زندگبش فقط باید به خودش بها بده هیچکس اونقدری هرزش نداره که بخواد ادم حا ...

دقیقا ،نهایت یک هفته بشین گریه کن ،غر بزن و ...

تهش باید بلند بشی زندگی کنی ...