2821
2789
عنوان

چرا نسبت به ...

248 بازدید | 37 پست

خانم های محجبه بعضی از عزیزان گارد میگیرند ، مگه ما قراره چیکارشون کنیم ؟

من همیشه گفتم هیچ کاری به عقیده و تیپ طرف ندارم ، در هر حالت به بهترین شکل احترامش رو نگه می دارم.❤️🥰

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

چون نسبت به خودشون شک دارن

شک چرا ؟

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند روز پیش یه دختر خانمی داخل خیابون به طرز وحشتناکی بهم اخم کرده بود ، من رفتم بهش گفتم عزیزم شما نور چشمی چرا اینجوری میکنی ، گفت که فکر کردم قراره باهام بد رفتاری کنم ، گفتم عزیزم چه بد رفتاری ، خدا حفظت کنه برای خانوادت ، بعدش ایشون ازم طلب بخشش کرد و رفت🥺

چون هر چی پیامک حجاب میاد برامون بخاطر گزارش همین خانومای با حجابه. البته ک منم دوستای محجبه بسیار م ...

خب عزیزم خانم ها با هم فرق دارند ، و همه مثل هم نیستند

شاید اون خانمای محجبه بعضیاشون نه همه شون حرفی می زنن و طرف بدبین شده که نباید همه رو با یه چوب زد....قبل عید من رفته بودم بیرون یه خانم محجبه اومد گفت شالت افتاده شالت رو سرت کن،،شلوارت هم کوتاهه مثلاً شما ها مادرای آینده اید....گفتم به شما ارتباطی فکر نکنم داشته باشه بعد به همسرم گفت غیرت هم خوب چیزیه والا به حدی عصبی شدم حد نداشت کلی دعوا کردم مغازه دارا هم طرف منو گرفتن چون به اون خانم مربوط نمی شد واقعاً وگرنه من خودم دوست محجبه هم دارم مگه بخواد دخالت کنه تو کارم که باهاش کنار نیام.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

چون پس زمینه ذهنشون یه خانم چادری بد اخلاق هست. یه زمانی یه برخورد بدی باهاشون شده . ولی تازگی ها خیلی خیلی رسانه ها ایجاد دشمنی میکنن. مردم رو به جون هم انداختن سودش رو هم دشمن میبره.

شاید اون خانمای محجبه بعصیاشون نه همه شون حرفی می زنن و طرف بدبین شده که تباید همه رو با یه چوب زد.. ...

صحیح 👌

البته شاید بهتر میدونستند به شما این موضوع رو بگند 

مثلا یه شاخه گل تقدیمتون کنند یا حتی بوستون کنند و حرفشون رو بگند