2777
2789
عنوان

در جریان هستیت؟

113 بازدید | 15 پست

الان با این شرایط گرونی و اینا اگه یک نفر بخواد عروسی بگیره چقدر در میاد کل هزیینه هاش چقدر میشه؟ 

لباس عروسی و آراشگاه عروس و آراشگاه داماد و تالار و غذا و فیلبردار و نهایت ۸٠ تا مهمون چقدر در میاد؟ 

همه چیز ساده ی ساده باشه

چقدر در میاد و میشه توضیح بدید برا هرچیزی چقدر باید هزیینه کرد؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لباس عروس کمه کم ۲۰

ارتیشگاه ۱۰.۱۵ تومن

هر پرس شام ۳۰۰ تومن نهایت ۴۰۰ تومن با مخلفات.

میوه و اینها بالا ۵ تومن.

تالار و اینها هم ک بستگی ب خودت داره‌ 

اتلیه هم کم کم ۱۰ تومن 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
ما ۱۰۰۰ نفر مهمون ک غذا با خودمون باشه تالار ۱۷۰ میلیون گرف ۱۰۰ تومن فیلم بردار ۱۰۰ تومن خواننده ...

۱۰۰ میلیون فیلمبردار!

۱۰۰ میلیون خواننده

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

ما اول اسفند عروسی داشتیم. 

لباس عروس 9 تومن

تالار 100

بقیه چیزا رو یادم نمیاد

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

ما ۱۰۰۰ نفر مهمون ک غذا با خودمون باشه تالار ۱۷۰ میلیون گرف ۱۰۰ تومن فیلم بردار ۱۰۰ تومن خواننده ...

صد میلیون؟ 😕یا ده میلیون؟ 

۱٠٠٠ تا مهمون زیاده😂کل فامیلای دو طرف جمع بشن ۵٠ تا نمیشن 

صد میلیون؟ 😕یا ده میلیون؟  ۱٠٠٠ تا مهمون زیاده😂کل فامیلای دو طرف جمع بشن ۵٠ تا نمیشن

صد میلیون عزیزم

ن ما زیادیم 

بعد این هزار نفر فقط اقوام و دوستان خودمونه ی عروسی دیگه تو شهر عروس میگیرن 

چون تفاوت فرهنگی داشتیم بابا بزرگم گفا دوتا عروسی جدا باشه بهتره

ما اول اسفند عروسی داشتیم.  لباس عروس 9 تومن تالار 100 بقیه چیزا رو یادم نمیاد

اره منم ساقدوش دوستم بودم لباس عروسشو گرفت ۱٠ تومن صد نفر هم مهمون داشتم که با غذا و شیرینی و میوه شد ۵٠ میلیون میکاپ و شینیون و کاشت و ب عبارتی پکیج عروس شد ۷۵٠٠ اما اینقدر خرج و مخارج داره میخوام یک میانگین بگیرم ببینم چقدر میشه

صد میلیون عزیزم ن ما زیادیم  بعد این هزار نفر فقط اقوام و دوستان خودمونه ی عروسی دیگه تو شهر ...

آها آخه خواننده گفتیت صد میلیون خیلییه🤦🏻‍♀️مغزم سوت کشید توی یکی از عروسی هامون حمید فلاح اومد ۱٠٠ میلیون نگرفت🤦🏻‍♀️اینطوری باشه بدبخت اون دامادی ک میخواد عروسی بگیره