2777
2789

نمیدونم منطقیه یا نه

ولی اگر من بودم شرطای مسخره میزاشتم که خودشون برن

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رک بگو دیگه  گناه داره بیچاره  هزینه میکنه میاد  حالا هزینه هیچ  احساساتش&nb ...

بخدا حاضرم پول شیرینی بزنم ب حسابش فقط خودش تموم کنه چون خودم بپیچونم مامانمو جنجال میشه نمیدونم چجوری بگم

شرط وشروط سخت بزار مهریه بالامیخوام جهاز نمیارم عروسی فلان هتل خیلی برام مهمه تو محله مامانم خونه میخوام ..اخری رو بگی مادرشوهر پسرشو دیگه اونطرفا افتابی نمیشن 

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
شرط وشروط سخت بزار مهریه بالامیخوام جهاز نمیارم عروسی فلان هتل خیلی برام مهمه تو محله مامانم خونه می ...

جهیزیم از بس هولن خریدن. مهریه بالا هم میدونم مامانم نمیذاره 

مثل چی 

مثلا حق طلاق بخواه یا چمیدونم مهریه سنگین بخواه 

یا بگو من بعد ازدواج هرجوردلم بخواد میگردم

و جایی بخوام برم ازت اجازه نمیگیرم و این جور چیزا

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

جهیزیم از بس هولن خریدن. مهریه بالا هم میدونم مامانم نمیذاره 

تو به پسره بگو با مامانت چکار داری دوتایی که صحبت میکنی بگو اگه مومنه بگو حجاب دوشت ندارم بی حجابه بگ  چادر و دستکش میزارم 

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
خودمم فکر کردم ب این دو مورد اخر بنظرت جوابه قطعی؟

به نظرم هست

ولی اگر نبود تو خودت هرچیز چرتیم که به ذهنت اومد بگو 

هر دفعه از استرس میمیرم

نه استرس نگیر

این شرطارو تو ذهنت نگهدار و به همه شون بگو

خیلی خیلی خیلی احتمال اینکه کسی همه اینارو قبول کنه کم هست

اگرم کسی قبول کرد دیگه مجبوری جلوی مامانت وایسی

2790
2778
2791
2779
2792