2777
2789
عنوان

پسر پرستی

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 22 پست
اینترنتی یعنی چه کار هایی؟

خیلی کارها هست مثل تایپ باگوشی. اپراتوری و... توی دیوار بگرد خودتو راحت کن

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد بد بختم نمیدونی که فقط همین نیستش که :)

عزیز زندگی همینه غم تو زندگی بیشتر از شادی دخالت داره ولی اگه دقت کنی بعضی‌وقتا شادیم تجربه کردی یا تحمل سختی‌ها راحت‌تر شده:)

خلاصه شما نهایت تلاشتو بکنید که بتونید رفتار خانوادتون رو اصلاح کنید اگرم نشد تا وقتی مستقل میشید تحملشون کنید بعد اون دیگه از دستشون راحت میشید

حقوق هاشون کمه 

عاهاااا ی چیزی ب ذهنم رسید. بگو میری کلاس رایگان. چون مسجدا یا بعضی مراکز کلاس قرانی احکامی میزارن حتی اگه شهرایی مثل مشهدی میتونی بگی حرم کلاس برداشتی جاش بری سرکار. ببین شجاع باش اگه میخای آینده تو بسازی ازذهنت خلاقیت بکش بیرون شرایطتو تغییر بده نفسم

عاهاااا ی چیزی ب ذهنم رسید. بگو میری کلاس رایگان. چون مسجدا یا بعضی مراکز کلاس قرانی احکامی میزارن ح ...

مرسی که بهم گفتی:)))))) میخواستم به بهانه دانشگاه برم سرکار 

:((((((((((((: 🐣🌱
مرسی که بهم گفتی:)))))) میخواستم به بهانه دانشگاه برم سرکار 

افرین ببین منم تو سن تو بودم هیچ کس نبود راهنماییم کنه. ازهمه چیز میترسیدم الانم ی ازدواج ناموفق داشتم با کلی بیماری روحی. شمااشتباه مارو نکنین از همین جوونی برین زندگیتون بسازین کیف کنین. راحت برو کار کن زندگیتو جدا کن هرجور دوس داری زندگیتوراه ببر

کدوم شهری یا کوردین یا ترک . حتمن پدرت دوس داره زودتر بری سر زندگیت . دوتا بچه این؟ مادرت چی طرف کیه

بابام ترک همدانیه،  تهران زندگی می‌کنیم مامانم اون از بابام بدتره

:((((((((((((: 🐣🌱