2777
2789
عنوان

بیبی چک +عکس

321 بازدید | 17 پست

اولین روز تاخیرمه یه هاله کمرنگ میبینم ولی تو عکس واضح نمیوفته ☹️همون دقیقه اول این هاله افتاد و ماه قبل اینجوری نمیشد

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی🌿💚(میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنی؟🥹🫧)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو عکسم پیداس

خیلی واضح نیست ده تا عکس گرفتم یکیش افتاد ولی اینجوری کاملا مشخصه حتی از دورم میبینمش

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی🌿💚(میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنی؟🥹🫧)
خیلی واضح نیست ده تا عکس گرفتم یکیش افتاد ولی اینجوری کاملا مشخصه حتی از دورم میبینمش

فک میکنم مثبته 

مبارکه امیدوارم مثبت باشه 

یه آزمایش بده بعد تعطیلات

آیـا تـو وجـود داشتـي?شاـید همـیشهـ خیـال بودي...

فک میکنم مثبته  مبارکه امیدوارم مثبت باشه  یه آزمایش بده بعد تعطیلات

انشالله چشم گلم ممنون🥹

پس مبارکه مطمینم بارداری فک کردم مدیکور خاستم بگم مدیکور بعضی وقتا هاله داره کاذب ولی شما بارداری&nb ...

خودمم امیدوارم چون ماه پیشم زیاد زدم اصلا اینجوری نمیشد

مثبت بود تگم کن  برات دعا میکنم گلم ایشالا مثبته🥺💚

چشم عزیزم🌱مرسی ازت