2777
2789
من اعتقادی ندارم سرگرمیه ولی بزار بگم  شوخ باحال صبور استرس دار😂

🤣🤣 ن بدک نیس میتونه درست باشه همش

عیب نداره حالا همینطور جهت سرگرمی بگو چطور شوهر و ازدواجی گیرم میاد ، وضع مالیش چطوره ؟ زمانش کی هس

❤️بَشِه ی خوب سایت ❤  /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️  چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار  ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤣🤣 ن بدک نیس میتونه درست باشه همش عیب نداره حالا همینطور جهت سرگرمی بگو چطور شوهر و ازدواجی گیرم ...

شوهر کچل گیرت میاد😂😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

شوهر کچل گیرت میاد😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

❤️بَشِه ی خوب سایت ❤  /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️  چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار  ...
نخند بفکر ی موکار باش😂😂کچلیشو فاکتور بگیریم ظاهر شکلش جذابه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

ماه تولدمو بگو 😁

آذر

اشتب 😁